Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Kom i form og skab velvære i kroppen hos FOF Nordsjælland

Motion og sundhed

Dyrk motion med FOF Nordsjælland og kom i bedre form

Trænger din krop til styrke og smidighed, og vil du have en sund krop, der skaber energi og overskud i din hverdag? Hos FOF Nordsjælland kan du dyrke mange forskellige former for motion og dermed vedligeholde og øge din sundhed. For mange med et stillesiddende arbejde, er det vigtigt at få mere motion i hverdagen, mens andre har brug for genoptræning og mere skånsom bevægelse.

Aktiv fitness eller skånsom motion på mindre hold

FOF Nordsjælland tilbyder mange former for motion. Du kan bl.a. gå til gotvedgymnastik, pilates, zumba, afspænding, varmtvandstræning, mindfulness og meget mere i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du et fysisk handicap eller andre fysiske skavanker, har vi også hensyntagende specialhold med plads til individuelle behov. Vi har specialhold, der er tilrettelagt i forhold til KOL, osteoporose, diabetes og meget mere. Vores undervisere sørger for individuel træning og sikrer, at du får det optimale ud af motionen.

Motion og fornyet energi på én gang

Hvis du gerne vil tabe dig, er motion en god start, og en aktiv livsstil er med til at give dig øget sundhed. Vi tilbyder mange motionskurser, hvor du kan sætte tempoet og pulsen op og få sved på panden med f.eks. puls- og bodytoning, eller bevæge kroppen til glade rytmer på et hold i dansemotion. Vi har også mange kurser med yogaundervisning, pilates, afspænding, mindfulness og meditation, hvor vi sætter tempoet ned og har fokus på styrke, smidighed og kropsbevidsthed, som samtidig giver mere ro og energi i din hverdag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.