Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.

Om FOF Nordsjælland

FOF Nordsjælland er en del af Danmarks største udbyder af folkeoplysende voksenundervisning, Folkeligt Oplysnings Forbund, som består af 36 selvstændige aftenskoler over hele landet.

Hos FOF Nordsjælland spænder kursusudbuddet bredt – fra højaktuelle foredrag, guidede ture og oplevelsesrige rejser, over kurser i motion, sprog, IT og madlavning, til kreative kurser, børne- og familieaktiviteter, udeliv, sang og musik. Vi skaber derved rum for, at du kan lære af lyst og udvide din horisont i samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for at være en aktiv samfundsborger.

Vi tilbyder folkeoplysende undervisning i kommunerne Allerød, Fredensborg, Furesø, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm – men du er velkommen, uanset hvor du bor.

FOF Nordsjælland udbyder ca. 1500 kurser, foredrag, ture og rundvisninger årligt. Her står mere end 220 passionerede og fagligt dygtige undervisere, foredragsholdere og guider klar til at dele ud af deres viden og evner, så du kan opnå de kompetencer, du drømmer om. 

Vi bestræber os på kontinuerlig udvikling og udvidelse af vores kursusudbud, så det er tidssvarende, nytænkende, fleksibelt og af høj kvalitet. Vi har særligt fokus på de gode undervisere, det kulturelle indhold og mangfoldigheden. Vores mål er at fremme livslang læring, bidrage med ny viden og lysten til at blive klogere, og ikke mindst at sætte rammen om gode oplevelser og meningsfulde fællesskaber med plads til alle.

Velkommen hos FOF Nordsjælland!