Skip to content
Lær at hækle i FOF

Workshop i Craft-Psykologi

Workshop i Craft-Psykologi

Workshop i Craft-Psykologi

Craft er en fællesbetegnelse for håndarbejde og lystbetonet håndværk. Når vi beskæftiger os med vores passion, glemmer vi vores bekymringer for en stund, vi kommer i en tilstand af flow og glemmer tid og sted. Dette er blot nogle af de effekter, som udførelsen af craft medfører.

Inden for de seneste år er der kommet større fokus på, hvordan craft kan have gavnlige sundhedsfremmende effekter på vores helbred og almene tilstand. Forskning viser bl.a. hvordan craft kan modvirke stress, depression, angst og andre psykiske lidelser.

I denne workshop vil jeg give en introduktion til craft-psykologi og I vil lære, hvordan I aktivt kan bruge jeres passion og viden om craft-psykologi til at opnå bedre trivsel og få mere ro på nervesystemet i jeres hverdag. Derudover skal vi lave en øvelse i form af vikleprøver, som er et eksempel på en flowgenererende aktivitet.

Workshoppen henvender sig til alle fra alderen 16+.
Det kræver ingen håndarbejdsmæssige færdigheder at kunne deltage.

Kort om mig:

Jeg hedder Sophie Ehlers Bedsted, er uddannet folkeskolelærer og underviser til daglig bla. i håndværk og design. For nylig har jeg efteruddannet mig indenfor craft-psykologi ved Anne Kirketerp.

Lørdag d. 2/3 kl. 11 - 13.30
Spisestuen, VitaPark - 3 timer 100 kr.