Skip to content

VELKOMMEN TIL FOF SYDØSTJYLLAND

SE AKTUELLE MULIGHEDER NEDENFOR

Horsens - Hedensted - Vejle - Billund

NYHED - ONLINE foredrag med Thomas Vinterberg

Oplev den Oscarvindende filminstruktør Thomas Vinterberg ”live” hjemme i din egen stue, når han sammen med Anne Sophia Hermansen gæster FOF’s online-studie den 27. MAJ kl. 19.00 - online foredrag - kun kr. 100,-

YOGA EVENT JELLING

22. MAJ 2021 KL. 10-13

HERUNDER FINDER DU ALLE AKTUELLE HOLD 

Vi har delt dem op i 3 grupper for, at gøre det så nemt for dig som muligt. God fornøjelse.

Holdtræning i give i samarbejde med klinik for fysioterapi - nyhed

 • Bassintræning krop bevægelse i vand svømmehal pool holdtræning
  Bevægelse i vand for muskel og ledsmerter Vi udnytter vandets egenskaber til at lave nogle gode, men hensyntagende gymnastiske bevægelser, der styrker både led og muskler. Vi arbejder med bevægelses- og styrketræning i vand, da vandet reducerer kroppens vægt, er denne motionsform især velegnet for deltagere med ledsmerter, slidgigt, dårlig ryg o.l.
  Bevægelse i vand for muskel og ledsmerter
 • Ryg og nakke hold - Give Nakke og rygtræning hos fysioterapien i Give. Holdet er for dig der i perioder eller mere vedvarende oplever hovedpine, spændinger og ømme muskler omkring nakke og skulder og har problemer med ryggen.
  Ryg og nakke hold - Give
 • Styrk din vigtige bækkenbund - Give Træning med fokus på lænd, bækken og bækkenbund. Selv om bækkenbunden er kroppens bund, så skal den altså ikke bære vægten alene. At træne sin bækkenbund korrekt medvirker til at du lærer en bevægelseskontrol, ved at bruge og lære det samspil der er, hvor bækkenbund, mavemusker og åndedrætsmusklen skal arbejde sammen.
  Styrk din vigtige bækkenbund - Give
 • Plussize Træning - Give Ekstra fokus på at få pulsen op, få forbrændt en masse kalorier. Måske har du svært ved at komme i gang med træning, du bliver hjulpet/guidet igennem træningen, så du undgår smerter og skader.
  Plussize Træning - Give
 • Pilates i FOF
  Fysio Pilates - Give Er en træningsform, hvor der arbejdes med kroppens bindevæv, med det formål at øge bevægelighed og smidighed. Så FysioFlow er for dig, som føler sig stram og stiv, som største del af den danske befolkning.
  Fysio Pilates - Give
 • gravid træning gravidtræning bassintræning svømmehal graviditetstræning
  Gravid træning i varmtvandsbassin - Thyregod
  Gravid træning i varmtvandsbassin - Thyregod
×
Bassintræning krop bevægelse i vand svømmehal pool holdtræning

Bevægelse i vand for muskel og ledsmerter

Vi udnytter vandets egenskaber til at lave nogle gode, men hensyntagende gymnastiske bevægelser, der styrker både led og muskler. Vi arbejder med bevægelses- og styrketræning i vand, da vandet reducerer kroppens vægt, er denne motionsform især velegnet for deltagere med ledsmerter, slidgigt, dårlig ryg o.l.

SPÆNDENDE TURE OG REJSER