Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Kurser FOF Vejle

Vejle

Find dine hold i Vejle her

Velkommen til FOF Sydøstjylland i Vejle

I FOF i Vejle tilbyder vi kurser, workshops og arrangementer indenfor et hav af kategorier i vores centralt beliggende lokaler med god atmosfære. Vi har dygtige, passionerede undervisere og plads til alle, der har lyst til at være med i et fantastisk fællesskab.

Så kom og dans, dyrk forskellige former for yoga eller pilates, bliv grounded med mindfulness eller dyk ned i vores madlavningsunivers, og lær nye, spændende og velsmagende retter. Er du musikalsk, så kom og lær at spille et instrument. Her kan du prøve kræfter med klaver, keyboard, guitar eller fløjte. Du kan også komme med på kurser, hvor du træner din sangstemme.

Kan du lide at udfolde dig i naturen eller er du mere til at side inde med en god bog? Så har vi kurser i kategorierne friluftsliv og litteratur og kunst som du kan se nærmere på. Alt det og meget mere hos FOF Sydøstjylland i Vejle. Kom og bliv klogere, sundere og gladere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Her kan du søge blandt alle hold i Vejle der starter fra og med i dag.

Klik på knappen nedenfor for at åbne søgesiden.
Kurser FOF Vejle

Søg blandt alle hold i Vejle her