Skip to content
Klaverundervisning hos FOF

Klaver og keyboard

Klaverundervisning for begyndere og øvede – lær at spille klaver eller keyboard

Trænger dit klaverspil til en genopfriskning, eller vil du lære at spille klaver helt fra bunden? Klaveret er et af de mest populære musikinstrumenter, og hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du gå til keyboard- og klaverundervisning, uanset niveau.

Klaver- og keyboardundervisningen er som udgangspunkt individuel, og vi tager udgangspunkt i dit eget niveau og ønsker/forventninger til undervisningen. For begyndere vil vi fokusere på det grundlæggende klaverspil. Du vil lære at læse noder, korrekt fingersætning samt forskellige akkorder. For øvede vil vi kunne arbejde mere med akkordernes opbygning, sværere fingersætning samt tempo. Undervisningen foregår på en letforståelig måde, så alle kan være med. Kom og lær at spille de melodier, sange og klaverstykker, du altid har drømt om – du er velkommen til at medbringe egne musikønsker.

Tilmelding til klaverundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder klaverundervisning i Slagelse, Sorø og Næstved. Inden du tilmelder dig, skal du aftale tidspunkt med underviseren – se underviserens kontaktoplysninger under holdet. Det kan også være en god idé at tale om niveau og repertoire.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér