Skip to content
Kor og orkestre i FOF Syd- og Vestsjælland

Kor og orkestre

Syng i kor eller spil i orkester med FOF Syd- og Vestsjælland

Interesserer du dig for korsang, eller ønsker du at spille i et orkester? Så tilmeld dig et af FOF Syd- og Vestsjællands kor og orkestre i Slagelse og Næstved. Uanset alder, køn eller erfaring vil du finde et kor eller et orkester, som passer til dine behov. Vi har kor og orkestre for dig, der aldrig har sunget eller som er nybegynder på et instrument, og vi har kor og orkestre for de mere øvede på et højere niveau.

Spil i orkester i Slagelse eller Næstved – fra brass bands til hornorkestre

Hvis du er interesseret i at spille i et orkester, giver har vi muligheder for både begyndere og øvede. For de øvede er der mulighed for at spille traditionel brassmusik i enten Selandia Brass Band i Slagelse eller Gefion Brass Band i Næstved. Hvis du er nybegynder og interesserer dig for jagthorn, kan du blive en del af Næstved Jagthornsblæsere. Du vil lære spilleteknik, samspilsøvelser samt flerstemmig jagtmusik og nodelære.

Korsang i Næstved og Slagelse – syng sammen med andre

Syng sammen i et kor, og mærk glæden ved korsang uanset om du er begynder eller øvet sanger. Koret First Choice i Næstved synger jazz, gospel og pop/rock, og der er fokus på kendte numre. Sjølundkoret i Næstved synger danske salmer og sange, samt mere folkelige melodier. Herlufsholmkoret i Næstved er et firestemmigt dame- og herrekor, der synger alt fra middelaldermusik til nyere værker både på dansk og udenlandsk. Connection Koret i Karrebæksminde er et firestemmigt rytmisk kor, der genremæssigt spænder fra ældre pop og rock til nyere musik. Ars Nova Koret i Slagelse har fokus på at synge både klassiske værker, samt at synge sammen med både andre kor og orkestre.   

Tilmelding til kor og orkestre

Tilmelding sker direkte til det enkelte kor eller orkester. Det er ikke alle, der optager nye medlemmer hele tiden. Find kontaktoplysninger under det enkelte kor eller orkester.

Bemærk venligst, at nogle af korene forventer kendskab til nodelæsning og erfaring med korsang, mens andre inviterer nye sangere ind, som ikke nødvendigvis har erfaring med korsang. I nogle af korene og orkestrene vil du muligvis blive kaldt til prøve, så dit niveau kan vurderes. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér