Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Syng i Ars Nova Koret

Ars Nova Koret

Ars Nova Koret

Ars Nova Koret er et blandet kor, der har eksisteret i mange år og har et godt fundament, sangmæssigt som socialt. Vi vægter glæden ved at synge godt både under de ugentlige prøver og til koncerterne. Vi synger et bredt repertoire med både klassiske værker sammen med orkester og andre kor og helt enkle kanons. Kendskab til korsang og noder er absolut en fordel, men vi forventer ikke, at du kan synge fra bladet.

Da det er vigtigt at opretholde balancen i koret, er der perioder hvor vi kun optager sangere i bestemte stemmegrupper.

Kontakt korets formand, hvis du er interesseret i at være med. Inden optagelse i Ars Nova koret aflægges en stemmeprøve, hvor vi afgør om din stemme passer ind i koret.

Yderligere information hos korets formand Tina L. Carlsen, tlf. 58500251/23818773, mail: tina_carlsen@dadlnet.dk eller næstformand Lea Reitel Høyer, tlf. 5049 2841, mail: lea.reitel@gmail.com.