Skip to content
Selandia Brass Band

Selandia Brass

Selandia Brass

Selandia Brass blev etableret i 1978 og er hjemmehørende i Slagelse. Orkesteret er i rivende musikalsk udvikling og tæller medlemmer, der kommer fra store dele af Sjælland, for at dyrke fællesskabet omkring brassbandmusikken. Selandia Brass er et aktivt og ambitiøst band, der giver både tilhørere og orkestermedlemmer gode musikalske oplevelser. Visionen er at udvikle et konkurrencedygtigt brassband på Syd- og Vestsjælland, som kan tiltrække, udvikle og fastholde musikalske talenter i lokalområdet.

Selandia Brass er særdeles aktivt i lokalområdet og holder koncerter i samarbejde med lokale talenter, spiller kirkekoncerter med/uden kor, arrangerer en årlig sammenspilsdag med nationale og internationale instruktører og deltager i konkurrencer for at dygtiggøre sig og blive målt på udvikling

Er du dedikeret og ambitiøs med din musik, så er det i Selandia Brass du skal spille. Orkesteret har et spændende repertoire, interessante projekter og et fantastisk musikalsk og socialt fællesskab. Du er velkommen til at komme og prøve om det er noget for dig. Orkesteret har instrumenter til rådighed.  

Kontingent må påregnes. Yderligere information, kontakt formand Annette Dyrby på: formand@selandia-brass.dk eller tlf. 2097 5756.

Følg Selandia Brass på Facebook.