Skip to content
Spil i Selandia Brass Band

Selandia Brass

Selandia Brass

Selandia Brass blev etableret i 1978 og er hjemmehørende i Slagelse. Orkesteret er i rivende musikalsk udvikling og tæller medlemmer, der kommer fra store dele af Sjælland, for at dyrke fællesskabet omkring brassbandmusikken. Selandia Brass er et aktivt og ambitiøst band, der giver både tilhørere og orkestermedlemmer gode musikalske oplevelser. Visionen er at udvikle et konkurrencedygtigt brassband på Syd- og Vestsjælland, som kan tiltrække, udvikle og fastholde musikalske talenter i lokalområdet. Vi har fokus på ungdomsarbejde og brobygning til musikskolen og de lokale garderkorps. 

Selandia Brass er særdeles aktivt i lokalområdet og holder koncerter i samarbejde med lokale talenter, kirkekoncerter med/uden kor og arrangerer en årlig sammenspilsdag med nationale og internationale instruktører. Vi deltager i konkurrencer for at dygtiggøre os og blive målt på udvikling.

Vil du spille med en af Danmarks dygtigste brassband-dirigenter i et band i rivende udvikling? Vi har et spændende repertoire og et fantastisk musikalsk og socialt fællesskab. Du er velkommen til at komme og prøve om det er noget for dig. Orkesteret har instrumenter til rådighed.  

Orkesterets musikalske leder er Jacob Vilhelm Larsen, der siden 2015 har stået i spidsen for Selandia Brass. 

Læs mere på Facebook eller på selandia-brass.dk.

Kontingent må påregnes. Yderligere information, kontakt formand Annette Dyrby på: formand@selandia-brass.dk eller tlf. 2097 5756.