Skip to content
Julekoncert på Fanø - Marie Carmen Koppel

Julekoncert på Fanø

FOF Vests traditionsrige julekoncert i Nordby Kirke

Stemningsfuld julekoncert med Marie Carmen Koppel.

Oplev Danmarks ukronede soul dronning Marie Carmen Koppel give sine traditionsrige julekoncerter, når hun den 5. december 2024 besøger Nordby Kirke på Fanø.

Kirken fyldes til bristepunktet med varm julestemning, når Marie Carmen Koppel fortolker sine yndlings julesange som ”When you wish upon a star”, ”White Christmas” og ”Have Yourself a Merry Little Christmas”.
Marie Carmen Koppel elsker julens sange, amerikanske carols og salmer, Hun tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting.

Om julekoncerten

Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke, intense, store ballader som den gospelagtige ”Nativity Carol”, den smukke og nærværende fortælling på ”Christmas time is here”, samt den jazzede, svingende og legende ”Winter Wonderland”. Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier. Musikalsk bakkes hun op af stjernemusikeren Steen Rasmussen på klaver og keyboards, og sangerinderne Molly Koppel og Amanda Lorentzen på kor.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturné, der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske Christmas Carols og juleklassikere både fra hendes første julealbum ”A Merry Little Christmas” fra 2010 og selvfølgelig også julealbummet ”When you wish upon a star” som hun glæder sig til at præsentere.

Koncertens genre

• Julesange
• Pop
• Jazz
• Swing
• Gospel