Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Yoga hos FOF-Vest

Yoga

Yoga

Giv dig selv et frikvarter og kom til yoga og mærk, hvordan yogaøvelserne giver dig ro, energi, glæde, stræk, styrke, smidighed og en bedre holdning.

Yogaen er for alle uanset alder og køn.

Yogaøvelserne er et godt redskab til at komme dybere ind i kroppen og skabe ro og harmoni. Kombinationen af fysiske øvelser, åndedræt og afslapning giver fornyet energi og velvære.

Jeg hedder Ellen Larsen og har en toårig omfattende og dybdegående yogalæreruddannelse bag mig. Jeg er uddannet hos Lilly Julier, Bramming og jeg har undervist i Hathayoga de sidste 15 år. 
Jeg elsker yogaen og lægger megen vægt på at fortælle, hvad de forskellige yogaøvelser gør godt for. Mit program er forskelligt fra gang til gang og med mellemrum har jeg et tema på programmet. Det kan være, at jeg en uge har særlig fokus på f.eks. lænd eller ryg eller fordøjelse eller andre ting. Så vil der være ekstra øvelser til det specifikke område.
Mine yogaprogrammer starter altid med nogle minutters afslapning med fokus på åndedrættet, hvor vi forbereder os på at skulle lave yoga.
Derefter er der både liggende, siddende og stående øvelser. Altid balanceøvelser, der ligesom de stående øvelser bl.a. giver god styrke til vores knoglemasse.
Der afsluttes med en rigtig god afslapning, hvor kroppen integrerer effekten af de udførte yogaøvelser.

Jeg har i mine år som underviser været på en del kurser for at dygtiggøre mig – supplere min viden på specifikke områder. Jeg har også hentet inspiration via yogarejser, samt deltagelse i yogatimer hos andre yogalærere.
Jeg har undervist på hold, hvor alle deltagere har været langtidssygemeldte af stress og jeg har undervist små private hold og givet eneundervisning.
Jeg har desuden haft den glæde at have været inviteret til at undervise små grupper til specielle events og workshops og også været inviteret til at undervise i Vognsbølparken i Esbjerg på sommermorgener under åben himmel og ligeledes på stranden i Vejers. 

Yoga er et ældgammelt system, som fremmer sundhed og balance i krop og sind. Øvelserne går som sagt ind og skaber ro og harmoni og den fine sidegevinst er, at man opnår styrke og smidighed, kontrol og en bedre holdning.

Undervisningen foregår i et dejligt lokale hos FOF Vest i Kongensgade 70. Her er der også yogamåtter og tæpper samt forskellige hjælpemidler. 
Det vil glæde mig meget, hvis du har fået lyst til at være med på mit hold.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 2694 3511 eller på mail el@ellenlarsen.dk., hvis du har spørgsmål. Se evt. også min hjemmeside www.ellenlarsen.dk