Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af selvtræning på Skåde Lokalcenter i Aarhus. Et gratis tilbud fra FOF Aarhus.

Selvtræning på lokalcentre

Selvtræning på dit lokalcenter i Aarhus – et tilbud for efterlønnere og pensionister

Det skal være nemt at træne og nemt at holde kroppen vedlige! Kig derfor nærmere på dette tilbud, der giver dig mulighed for at træne i dit lokalområde, når du har tid.
Selvtræning er for dig, der gerne vil have nem adgang til træning i dit nærområde. Du får mulighed for at træne i dit lokalcenters træningslokale og for løbende vejledning/tilpasning af din træning.

Muskelstyrke og kondition falder i takt med, at du bliver ældre. Men ved at være fysisk aktiv kan du bevare en stor del af din fysiske formåen højt oppe i alderen. Du kan fx vedligeholde og forbedre din bevægelighed, styrke, kondition og balance via selvtræning.
Ved at være regelmæssigt fysisk aktiv har du bl.a. også mulighed for at forebygge og afhjælpe skader samt en nedsat risiko for at falde og mindre risiko for knoglebrud.

Bemærk: Grundet covid-19 er det endnu ikke muligt at gå til selvtræning. Hvis du har tilmeldt dig selvtræning, kontakter vi dig direkte, så snart der igen er åbent.

Kontakt os på tlf. 8612 2955, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig.

Praktiske informationer

Filtrér