Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede af selvtræning på Skåde Lokalcenter i Aarhus. Et gratis tilbud fra FOF Aarhus.

Selvtræning på lokalcentre

Selvtræning på dit lokalcenter i Aarhus – et tilbud for efterlønnere og pensionister

Det skal være nemt at træne og nemt at holde kroppen vedlige! Kig derfor nærmere på dette tilbud, der giver dig mulighed for at træne i dit lokalområde, når du har tid.
Selvtræning er for dig, der gerne vil have nem adgang til træning i dit nærområde. Du får mulighed for at træne i dit lokalcenters træningslokale og for løbende vejledning/tilpasning af din træning.

Muskelstyrke og kondition falder i takt med, at du bliver ældre. Men ved at være fysisk aktiv kan du bevare en stor del af din fysiske formåen højt oppe i alderen. Du kan fx vedligeholde og forbedre din bevægelighed, styrke, kondition og balance via selvtræning.
Ved at være regelmæssigt fysisk aktiv har du bl.a. også mulighed for at forebygge og afhjælpe skader samt en nedsat risiko for at falde og mindre risiko for knoglebrud.

Bemærk: Det er nu igen muligt at gå til selvtræning på alle centre undtagen Åbygård, Trøjborg, Abilgården og Fuglebakken. Du kan stadig tilmelde dig træning på disse centre, og alle tilmeldte vil blive kontaktet på mail og sms, når der igen er åbent for træning.

Af hensyn til alle deltageres sikkerhed er der opsat en række retningslinjer for selvtræningen. Se retningslinjerne i bunden af siden her.
På de enkelte lokalcentre kan der gælde særskilte vilkår for træningen. Se vilkårene ude på dit lokalcenter.

Kontakt os på tlf. 8612 2955, hvis du har spørgsmål.

Praktiske informationer

Filtrér