Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

billede af børn til balletundervisning

Ballet for børn

Ballet for børn

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser. For at opnå den optimale effekt suppleres på nogle hold med lettere akrobatik/showdance og/eller gymnastiske bevægelser.

Vi tilbyder ballethold fra begyndere til øvede i flere forskellige aldersgrupper. Se alle hold her.

Lær at danse ballet – kurser for børn hos FOF København Gå til ballet for børn hos FOF København 

Medbring

Kom i almindelige gamacher/træningstøj og evt.i balletsko, men det er ikke et krav.

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder.

Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være "kigge på"-dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn om at blive i bygningen, mens undervisningen foregår.

Balletkurser – kurser for børn og unge Ballethold – kurser for børn og unge hos FOF København Ballet – lær at bruge dit kamera

Filtrér
Kurser for børn og unge hos FOF København

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser