Skip to content
foto er teenagere der træner selvforsvar

Selvforsvar – mor og datter 12-15 år – introworkshop

Selvforsvar – mor og datter 12-15 år – introworkshop

Kurset er til jer, der gerne vil være mere trygge, hvis I bliver konfronteret med en truende situation. Selvforsvar er for alle, hvad enten I ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner.

I lærer at takle ubehagelige og farlige situationer gennem kroppens bevidsthed, at bruge frie og naturlige bevægelser, lærer at arbejde med stress management, og endelig at kunne bruge enkle selvforsvarsprincipper og viden om trykpunkter.

Målet er at begynde at bygge en "combative" krop og et sind, der er i stand til at afværge og frigøre en selv fra ubehagelige og farlige situationer. Træningen er designet til at undersøge vores grænser med hensyn til vold, og at styrke vores naturlige instinkter og reaktioner i en behagelig og udfordrende atmosfære.

Undervisningen er tilrettelagt, så både mor og datter deltager aktivt og vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at I kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, I skal medbringe, er jeres smil, træningstøj og en masse gåpåmod.

Underviser Gustavo Garnica, er instruktør i systema (russisk kampkunst), »2 Dan« i Aikido, »3 Dan« Kyusho og uddannet professionel træner fra kropsakademiet

Medbring

Drikkedunk

Værd at vide

Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser