Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Det græske køkkens skjulte skatte – madkurser hos FOF København

Det græske køkken – voksne og børn fra 8 år

Det græske køkken – voksne og børn fra 8 år

Græsk mad er meget børnevenligt og indeholder mange sunde og velsmagende ingredienser, der er populære blandt børn.

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Vi skal prøve kræfter med det græske køkken og kommer omkring mange børns favoritretter – og så har vi det sjovt.

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter, og så skal vi selvfølgelig smage på alt den lækre mad.

På kurset vil der blive introduceret og gennemgået forskellige græske retter, som vi efterfølgende sammen giver os i kast med at kokkerere. Vi skal arbejde i små grupper, hvor vi arbejder sammen på tværs af generationer, når vi skal lave to til tre forskellige retter.

Nogle retter vil være genkendelige – måske fra en sommerferie i det græske – mens andre vil være nye både i sammensætning og smage. Det kan f.eks. være en dip, en hovedret og noget tredje, der passer til resten af menuen, som f.eks. bagt feta med honning og sesam eller spændende salater.

Sidst men ikke mindst handler det selvfølgelig om, ligesom grækerne, at nyde maden, vi har lavet sammen. Og forhåbentligt har I fået lyst og inspiration til at fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet græsk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, forklæder og evt. en god kniv.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser