Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Lær at lave sushi hos FOF København

Sushi – voksne og børn fra 8 år

Sushi – voksne og børn fra 8 år

Mange børn er vilde med sushi, så hvorfor ikke lære at lave det selv fra bunden? Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

I får kendskab til fisk og skaldyr af bedste kvalitet – og vi kommer til at lave det, som I kender fra jeres sushibesøg; f.eks. nigiri, makiruller og sashimi i de rette mængder. Vi bruger f.eks. ris, tang, sesamfrø, agurk, avocado, wasabi og ingefær, og vi laver smagfulde dressinger, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

At lave sushi kræver tålmodighed, samarbejde og præcision, men det er slet ikke så svært, som du måske tror – og på dette hold foregår det hele i børnehøjde. Det er sushi for begyndere med undervisning i øjenhøjde, så det er til at forstå og ikke mindst lære. 

Vi afslutter kurset med i fællesskab at nyde den tilberedte mad. Efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Medbring

Køkkenkniv, forklæder, viskestykker, gerne et skærebræt og drikkevarer.

Værd at vide

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så er du sikret en plads. Råvarer er inkluderet i prisen.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser