Skip to content
Skrivekursus hos FOF København

Skriveskolen Hemingway – fortsættere

Skriveskolen Hemingway – fortsættere

Fire lørdage for dig, der har gået på Skriveskolen Hemingway – grundkursus eller tilsvarende skrivekursus, hvor du har lært de grundlæggende værktøjer i skriveteknik af romaner og noveller.

Du er i gang med at skrive, men har brug for konstruktiv respons og metoder til at styrke dit talent og gennemskrive dine særlige udfordringer. På kurset tager både responsen og undervisningen direkte udgangspunkt i dine og de øvrige kursisters skrivetekniske udfordringer. Du skal være indstillet på at bruge tid hjemme imellem mødegangene, hvor du skriver på din egen tekst og læser og giver respons på andres. Teksterne skal inden for en aftalt deadline kunne sendes og modtages via mail og i et skriveprogram (enten Word eller kompatibelt med Word).

Senest en uge inden kursusstart skal du sende max fem normalsider sammenhængende prosa, som du gerne vil have respons på, til mail@hellehojland.dk. Samtidig vil du modtage en instruktion i responsmetode og op til 15 normalsider, som du skal læse og give respons på, inden vi mødes første gang.

Teksten, du sender, skal være vedhæftet som en word-fil og påført dit fulde navn. En normalside er på 2000 anslag inkl. mellemrum.

Vær opmærksom på, at du på dette kursus skal være helt inde i de grundlæggende skrivetekniske begreber for at kunne give og modtage den rigtige respons. Er du i tvivl, kan du sende en mail til underviseren og få det afklaret. 

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser