Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

 Asiatisk malerteknik

Asiatisk maleteknik – vand og blæk

Asiatisk maleteknik – vand og blæk

Har du lyst til at prøve kræfter med asiatiske maleteknikker, og drømmer du om at blive bedre til at male? Så er dette kursus noget for dig. Den spændende teknik fra østen bliver kaldt "vand og blæk", som betyder, at man primært bruger sort samt forskellige nuancer af sort. Du vil få et lille stykke af Asiens kultur, når vi maler og fordyber os i fantastiske malerier.

Hvad har kurset særligt fokus på?

På kurset sætter vi fokus på dine egne særpræg på lærredet. Et hvert penselstrøg er en måde, som kunstneren bag udtrykker sig selv på. Dette ser vi som enestående og unikt.

Vi vil hovedsageligt male landskaber og øve forskellige malerteknikker i en rolig atmosfære, hvor du har mulighed for at koncentrere dig om netop det, du ønsker.

Værd at vide

Alle niveauer er velkomne, uanset om du er nybegynder eller øvet. Kom og vær med og lad din indre kunstner komme til udtryk.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser