
FOF København og Nordsjælland
Oplev smagen af det rustikke sydstatskøkken! På dette kursus lærer du at lave krydrede cajun- og kreolske retter som gumbo, jambalaya og fried chicken – og får indsigt i, hvordan du skaber den autentiske smag hjemme i dit eget køkken.
Cajun køkkenet er kendt fra staten Louisiana og er et robust landkøkken med masser af god smag i kraftige og krydrede retter. Vi skal arbejde med de kreolske krydderiblandinger, fritere i beer batter-dej og lave skønne krydrede gryderetter med forskellige typer af grøntsager, skaldyr og kød.
Du får et overordnet kendskab til nogle af de forskellige tilberedningsmetoder samt et indblik i, hvad krydderiblandinger kan. Vi skal bl.a. lave retter som:
Chicken gumbo
Jambalaya
Pulled pork
Mississippi mud pie
Fried chicken
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden, og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage og nyde alle de lækre retter, vi kokkerere.
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet mad.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde
2-3 bøtter til evt. madrester
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen
Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.