Skip to content
Indisk-pakistansk madlavning FOF

Indisk-pakistansk mad – hver anden uge

Kom og krydr dit liv med smag, duft og sprudlende stemning – vi kaster os ud i det indisk-pakistanske køkkens farverige magi!

Underviseren tager os med på en kulinarisk rejse med solide instruktioner, som du kan tage med dig videre i dine indisk-pakistanske køkkeneventyr.

Kanel, muskat, hvidløg, ingefær, chili, nellike, spidskommen, koriander, gurkemeje, safran, kardemomme, sennepsfrø, bukkehornsfrø, peberkorn og karryblade... er blot nogle af de krydderier, der bruges i indisk og pakistansk mad. Magien i det traditionelle køkken ligger i krydringen, som ophøjer beskedne råvarer til gastronomisk nydelse – samtidig er det forholdsvis billig og supersund mad.

På kurset skal du bl.a. lære at adskille krydderierne i en karryblanding, dosere gurkemeje korrekt og mestre moderne køkkenhacks, der passer til det indiske og pakistanske køkken. Undervejs tilbereder vi en række retter – både til hverdag og fest. Vi laver mad med grøntsager, ris, linser, kød og bager forskellige slags brød.

Hver kursusgang afsluttes med fællesspisning, hvor vi smager på alle retterne.

På holdet er der plads og rum til alle – her prioriterer vi tiden til madlavning, samvær og mangfoldighed. Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere både familie og gæster.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Kødet, der anvendes, er halal. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.09.2025 17:30-20:55 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Usman Akbar
2 Mandag 06.10.2025 17:30-20:55 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Usman Akbar
3 Mandag 20.10.2025 17:30-20:55 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Usman Akbar
Se alle Se færre
Underviser

Usman Akbar

Uddannelse: Cand.mag. i Arabisk og Mellemøstlige Studier.

Undervisningserfaring: Jeg har gennem fire år undervist børn, unge og voksne i at lave indisk-pakistansk mad hos FOF. Det er ikke svært at lave velsmagende retter, når man følger mine opskrifter – du kan lære at lave mad, der smager som på en god restaurant, hvis ikke bedre. Overrask dig selv og opdag dine evner i køkkenet!

Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for at undervise og hjælpe mennesker med at udvikle sig – både personligt, professionelt og kulinarisk. Jeg er uddannet kostvejleder, NLP- og Enneagram-coach, mindfulness-instruktør, positiv psykologi-vejleder og styrkekonsulent. Jeg er også udvikler af The Copenhagen Praxis og forfatter.

Andet: Læs mere på: www.usmanakbar.dk