
Kom og krydr dit liv med smag, duft og sprudlende stemning – vi kaster os ud i det indisk-pakistanske køkkens farverige magi!
Underviseren tager os med på en kulinarisk rejse med solide instruktioner, som du kan tage med dig videre i dine indisk-pakistanske køkkeneventyr.
Kanel, muskat, hvidløg, ingefær, chili, nellike, spidskommen, koriander, gurkemeje, safran, kardemomme, sennepsfrø, bukkehornsfrø, peberkorn og karryblade... er blot nogle af de krydderier, der bruges i indisk og pakistansk mad. Magien i det traditionelle køkken ligger i krydringen, som ophøjer beskedne råvarer til gastronomisk nydelse – samtidig er det forholdsvis billig og supersund mad.
På kurset skal du bl.a. lære at adskille krydderierne i en karryblanding, dosere gurkemeje korrekt og mestre moderne køkkenhacks, der passer til det indiske og pakistanske køkken. Undervejs tilbereder vi en række retter – både til hverdag og fest. Vi laver mad med grøntsager, ris, linser, kød og bager forskellige slags brød.
Hver kursusgang afsluttes med fællesspisning, hvor vi smager på alle retterne.
På holdet er der plads og rum til alle – her prioriterer vi tiden til madlavning, samvær og mangfoldighed. Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere både familie og gæster.
Drikkevarer
Viskestykker og karklude
Forklæde
Råvarer er inkluderet i prisen
Der anvendes halal-kød
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Tilmeld dig i god tid for at sikre en plads
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.