Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Det japanske køkken er mere populært end nogensinde før – på dette kursus får du mulighed for at fordybe dig i dets unikke smage, teknikker og traditioner.
Over flere mødegange arbejder vi med klassiske japanske retter, hvor vi skal udforske ingredienser som fisk, skaldyr, fjerkræ, grøntsager og syltede elementer. Vi dykker ned i de forskellige retter og lærer, hvordan man skaber balance mellem de fem grundsmage – med særligt fokus på umami.
Æstetik i anretning og servering spiller en væsentlig rolle i det japanske køkken, og derfor vil vi også have fokus på anretning af retterne.
Kushiyaki og Gyoza.
Okonomiyaki og Ramen.
Tataki.
Hver mødegang afsluttes med en fælles middag, hvor vi nyder de retter, vi har tilberedt, og taler om smag, teknik og præsentation.
Kom med på en rejse ind i det japanske køkkens æstetik og håndværk – og bliv inspireret til at lave japansk mad derhjemme!
Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. knive og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 17.09.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
2 | Onsdag 01.10.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
3 | Onsdag 29.10.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
4 | Onsdag 12.11.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
5 | Onsdag 26.11.2025 | 17:30-20:55 | KBH V, Humletorvet | Paw Nielsen |
Se alle Se færre |
Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.
Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.
Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier.
Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.
Læs mere om Paw Nielsen her