Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.
På dette sommerkursus vil du få en indføring i de smage, som definerer det koreanske køkken.
Et af de måltider, hvor man kommer godt rundt i de koreanske klassikere, er, når der spises koreansk barbecue. Korean BBQ består af et udvalg af forskellige typer kød til stegning, og kødet spises i kombination med et udvalg af hovedsageligt grønt tilbehør. På dette kursus skal vi derfor tilberede forskellige kødudskæringer:
Til ethvert koreansk måltid serveres der tilbehør i form af små anretninger kaldet banchan, som komplementerer måltidet. Vi forbereder en lille håndfuld banchans af forskellige grøntsager, som passer fortrinligt til kødet.
For at fuldende vores måltidet vil vi også tilberede japchae, som er koreanske glasnudler med fint hakkede grøntsager, som vendes i en smagfuld marinade.
Holdet afsluttes med fællesspisning, hvor der smages på alle herlighederne. Hertil serveres ris og kimchi.
Drikkevarer, forklæde, karklud og viskestykke.
Råvarer er inkl. i prisen.