Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Lær at lave koreansk mad hos FOF København

Det koreanske køkken – sommerhold

Det koreanske køkken – sommerhold

På dette sommerkursus vil du få en indføring i de smage, som definerer det koreanske køkken.

Et af de måltider, hvor man kommer godt rundt i de koreanske klassikere, er, når der spises koreansk barbecue. Korean BBQ består af et udvalg af forskellige typer kød til stegning, og kødet spises i kombination med et udvalg af hovedsageligt grønt tilbehør. På dette kursus skal vi derfor tilberede forskellige kødudskæringer:

  • Bulgogi er tynde skiver af skært marineret oksekød.
  • Samgyeopsal er skriver af saftig brystflæsk, som kan grilles både med og uden marinade.
  • Der er også mulighed for at til vælge et vegetarisk alternativ til kødet.

Til ethvert koreansk måltid serveres der tilbehør i form af små anretninger kaldet banchan, som komplementerer måltidet. Vi forbereder en lille håndfuld banchans af forskellige grøntsager, som passer fortrinligt til kødet.

For at fuldende vores måltidet vil vi også tilberede japchae, som er koreanske glasnudler med fint hakkede grøntsager, som vendes i en smagfuld marinade.

Holdet afsluttes med fællesspisning, hvor der smages på alle herlighederne. Hertil serveres ris og kimchi.

Medbring

Drikkevarer, forklæde, karklud og viskestykke.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen.