
Thaimad er kendt for sine intense aromaer, friske ingredienser og harmoniske smagskombinationer. På dette kursus lærer du at tilberede både kendte og mere eksotiske thailandske retter – og får indsigt i de klassiske tilberedningsmetoder, som gør det thailandske køkken så populært verden over.
Du vil stifte bekendtskab med ingredienser som ingefær, chili, koriander, citrongræs og tamarind, der tilsammen skaber den karakteristiske thailandske smag. Underviseren sammensætter menuen, som kan bestå af:
Duftende supper med frisk lime og kokos
Sprøde forårsruller
Friske salater med koriander og chili
Krydrede curry-retter med grøntsager, kylling eller rejer
Kurset er desuden velegnet for mælkeallergikere (oplys ved tilmelding).
Drikkevarer
Kniv og forklæde
Karklud og viskestykke
Opbevaringsbøtter til evt. madrester
Råvarer er inkluderet i prisen
Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart
Tilmeld dig gerne i god tid, så du er sikret en plads
“Meget velorganiseret thaimadkursus. Instruktiv og velforberedt instruktør. Rigtig god stemning. Passende antal deltagere.“
Læs mere