Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Der er ikke mange drikke, der har givet anledning til så mange myter som absint. Den fremmaner billedet af dekadent bohèmeliv i det 19. århundredes Paris, og den dag i dag er den først og fremmest kendt, fordi den endte med at blive forbudt. Angiveligt fordi den førte til hallucinationer, sindssyge og det, der var værre!
Nu om dage kan man imidlertid igen finde absint hos velassorterede vinhandlere og på visse beværtninger. Ved dette arrangement gennemgår vi hele historien – fra absintens opståen i 1700-tallet over forbuddet til dens genopstandelse her i begyndelsen af det 21. århundrede.
Det er en historie om fordrukne digtere, schweiziske hjemmebrændere og destillerier, der genopdager fordums opskrifter – og naturligvis vil det blive ledsaget af et par smagsprøver på vore dages absint.