Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Qigong og tai-chi

Qigong og tai-chi i København og Nordsjælland– kinesisk bevægelseskunst

Bliv styrket, strakt og opnå mentalt overskud på et af vores kurser i qigong eller tai-chi. Tai-chi er en ældgammel bevægelses- og kampkunst fra Kina. Qigong er øvelser med henblik på at bevare og forbedre helbredet. Både tai-chi og qigong er forbundet til kinesisk filosofi og har fysisk og mental balance som centrale elementer. De langsomme, glidende bevægelser giver ligevægt, koncentration og et roligt åndedræt. På kurserne i tai-chi og qigong arbejder vi med kroppens iboende energi og sænker stressniveauet. Kurserne er for alle uanset alder og køn. 

Hvor kan jeg gå til tai-chi og qigong?

Vi tilbyder kurser i tai-chi og qigong i København og på Frederiksberg.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Hvem er underviserne?

Vores undervisere er dygtige, erfarne og passionerede og lader sig løbende inspirere og videreuddanne. Du er i gode hænder hos FOF København, uanset om du er til tai-chi eller qigong.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2