Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Hensyntagende motion hos FOF København

Sunde fødder

Fødderne er vores grundlag i tilværelsen, det er gennem dem at vi har kontakt til det fysiske underlag vi går rundt på. Fødderne kan tit være lidt oversete, men på dette kursus får du chancen for at blive klogere på dine fødder, træne dem og få hjemmeøvelser med hjem.

Vi starter med en kort teoretisk gennemgang af fodens opbygning, og hvad der er vigtigt for vores gang. Vi arbejder med øvelser der kan forbedre bevægelighed og styrken i ankel-, knæ- og hofteled og mindske eventuelle symptomer efter mindre fejlstillinger i leddene fx som følge af artrose (slidgigt). Træningen gavner smidighed, styrke og blodcirkulationen i fødderne.

Vi arbejder også med træning af platfod. Anden træningsgang vil der være fokus på øvelser der lindre symptomer af knyster og forfodsplatfod – nedsunken forfod, som der udleveres træningsprogrammer til. Vi bruger fodmassagebolde og træningselastikker til træningen.

Mulighed for individuel vejledning og vi bevæger kroppen let igennem begge træningsgange.


MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser