Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Senior Fitness – Rudersdal Kommune

Senior Fitness Rudersdal Kommune

Senior Fitness er et træningshold for dig, der har deltaget i et genoptræningsforløb på Teglporten Genoptræning pga. diabetes, kræft, slidgigt, KOL, overvægt eller balanceproblemer. På dette hold kan du vedligeholde eller styrke dit funktionsniveau samt få ideer til yderligere hjemmetræning.

Vi træner bevægelighed, styrke, kondition og stabilitet/balance, hvor vi har åndedrættet med under øvelserne. Træningen startes med opvarmning på kondicykler eller med frit stående øvelser. Derefter fortsætter vi med gangøvelser og øvelser i stående, siddende og liggende på gulv. Vi laver øvelser med egen kropsvægt samt med redskaber, så som stepbænke, elastikker, store og små bolde, balancepuder og håndvægter/vægtstænger. Vi slutter træningen af med udstrækning/afspænding.

Værd at vide

Træningen vil ofte foregå som cirkeltræning, hvor der indgår konditions- og styrketræningsmaskiner. Der er mulighed for at støtte sig til cykler eller barre under de stående øvelser. Vi tilstræber variation af træningen og der tages individuelle hensyn. Der vil være musik undervejs.

Medbring

Husk at medbring træningstøj, gode sko, håndklæde til madrassen og en vandflaske.

SAMARBEJDE MED SUNDHEDSCENTRE

Se alle aktuelle kurser