Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk - niveau B1

Kan du allerede tale og forstå italiensk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A2+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi især med din mundtlige udtryksfærdighed gennem samtaleøvelser, hvor du lærer at give udtryk for dine synspunkter om forskellige emner. Vi arbejder med at referere indholdet af de tekster og artikler, vi læser, og vi øver os på at genfortælle de dialoger, vi lytter til. Undervejs trænes du også i at skrive tekster til dagligdags brug og enkle tekster om emner, der interesserer dig. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur, og vi læser tekster, der handler om traditioner, vaner og dagliglivet i Italien.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau B1 er for dig, der forstår hovedindholdet i dagligdags emner samt udsendelser i radio og tv, hvor der tales klart og tydeligt. Du forstår tekster i hverdagssprog eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i Italien. Du kan uforberedt indgå i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et kort resumé af en bog eller film. Du kan skrive en enkel og sammenhængende tekst og skrive personlige breve, hvor du beskriver oplevelser og indtryk.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser