Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær italiensk hos FOF København

Italiensk - niveau B1+

Kan du allerede tale og forstå italiensk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau B1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus får du udvidet dit ordforråd og forbedret din talefærdighed gennem samtaler på et dagligdags og tilgængeligt italiensk. Vi diskuterer debatartikler og læser uddrag fra f.eks. noveller og romaner skrevet i et lettilgængeligt sprog. Vi øver os i at fremlægge synspunkter for og imod et givent emne, og du bliver trænet i at skrive detaljerede tekster, hvor du forklarer dine holdninger. Vi laver også lytteøvelser, hvor du skal genfortælle indholdet, og vi fortsætter med at gennemgå grammatikken. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur, og vi læser tekster, der handler om italienernes traditioner, vaner og dagligliv.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau B1+ er for dig, der kan forstå samtaler om almindelige dagligdags emner og som kan følge med i fx nyhedsudsendelser i radio og tv. Du har en solid forståelse for dagligdags tekster, kan læse almindelige avisartikler og referere indholdet. Du forstår lettilgængelige noveller og tekster som fx blogs, og du kan uden det store besvær føre en samtale og redegøre for dine synspunkter på et rimeligt niveau. Du kan også skrive tekster til dagligdags brug.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser