Skip to content

Tilgængelighed

Hos FOF København og Nordsjælland har vi respekt for det enkelte menneske, og der skal være plads til alle.

Vi tilbyder små bevægelseshold, der er specifikt målrettet dig med et fysisk handicap eller som har fysiske skavanker – se alle vores hensyntagende hold her eller vores specialhold på sundhedscentre her.

Hvis du har et fysisk eller psykisk handicap og/eller er kørestolsbruger, er du selvfølgelig også meget velkommen på alle vores øvrige hold, men vi forstår også, at du kan have særlige behov ifm. din deltagelse.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde et hold, der både matcher dine interesser og eventuelle særlige behov, og vi svarer også meget gerne på dine spørgsmål om f.eks. specifikke lokaler og faciliteter. Skriv til os på hej@fof-kn.dk eller ring på tlf. 4596 0100.

Adgang for kørestolsbrugere

På mange af undervisningsstederne er der adgang for kørestolsbrugere. For nærmere information kan du ringe til os på 4596 0100 eller sende en mail til hej@fof-kn.dk.

Praktisk information

 • Kan jeg tilmelde mig med ledsager?

  Vi bestræber os på, at det altid skal være en mulighed at medbringe sin handicaphjælper/ledsager gratis til vores aktiviteter. Der kan dog være tilfælde, hvor der enten ikke er plads i lokalet, eller hvor der er behov for yderligere oplysninger om ledsageren. Kontakt os på hej@fof-kn.dk eller ring på tlf. 4596 0100, hvis du ønsker at tilmelde dig med ledsager.

 • Tilgængelighed og adgangsforhold i kursuslokaler

  FOF København og Nordsjælland udbyder både aktiviteter i egne og offentlige lokaler. Nogle af disse steder har god tilgængelighed med elevator, handicaptoilet m.m., mens andre steder desværre ikke tilbyder disse faciliteter.

  Skriv meget gerne til os på hej@fof-kn.dk eller ring på tlf. 4596 0100, hvis du har spørgsmål til et specifikt sted eller ønsker sparring om, hvilke steder der passer til dine behov. 

  Læs også mere om adgangsforhold på www.godadgang.dk.

 • Tegnsprogstolk

  Har du behov for en tegnsprogstolk ifm. din deltagelse i FOF København og Nordsjællands aktiviteter, kan vi som udgangspunkt stille en sådan til rådighed. Du er velkommen til at foreslå en specifik tolk, men vi har dog ret til at vælge vores egen.

  Ønsker du at gøre brug af en tegnsprogstolk, skal du kontakte os på hej@fof-kn.dk eller ringe på tlf. 4596 0100 ifm. at du tilmelder dig.