Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Sanketur på Ishøj Strand med FOF København

Sanketur på Ishøj Strand

Sanketur på Ishøj Strand

Tag familien med på en hyggelig og lærerig sanketur med biolog og vild mad ekspert Klara Rask og oplev en af Københavns sjældne naturperler.

Området omkring Ishøj Strandpark består af et syv km langt naturområde med klitter, søer og enge kun en halv time væk fra København. I det varierede kystlandskab kan man blandt andet finde både strandsennep, vild gulerod og hybenroser.

Mens vi går, fortæller Klara om de forskellige urter, hvordan de genkendes, om giftige forvekslingsmuligheder, og om hvordan man bruger de vilde urter i køkkenet.

Der fortælles desuden generelt om indsamling, om regler og om sikkerhed, og der gives tips til hvordan man bliver bedre til at finde vild mad i naturen.

Tip: Følg med i sæsonernes skiften og hold øje med vores udflugter til efteråret, hvor vi gentager turen til Ishøj Strand.

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture