Skip to content
Gå på kursus i Qi Gong hos FOF Nordsjælland

Tai Chi og Qi Gong

Tai Chi og Qi Gong

Trænger du til at styrke både din krop og dit sind gennem rolige, flydende og smidiggørende bevægelser? Så er Tai Chi eller Qi Gong måske noget for dig. Hos FOF Nordsjælland tilbyder vi workshops og kurser indenfor både Tai Chi og Qi Gong i kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Hillerød, Allerød, Hørsholm, Furesø og Gentofte. Tai Chi og Qi Gong styrker immunforsvaret, forbedrer din styrke og øger din fleksibilitet og balance.

Tai Chi
udspringer af en kinesisk kampkunst og udføres i rolige og rytmiske bevægelser. Tai Chi giver dig større fleksibilitet, balance og forbedrer din styrke. Tai Chi giver både et større mentalt og fysisk velvære og du vil opnå et styrket immunforsvar og få fornyet energi efter træningen. Tai Chi har en positiv effekt på respiration, immunforsvar, cirkulation, nervesystem, fordøjelse, stofskifte, knogler og led og kan ofte mindske symptomer, der relaterer sig til livsstil, alder og fysiske traumer.

Qi Gong
Qi gong er en blid og meditativ, men samtidig kraftfuld bevægelsesform, som kombinerer åndedræt, bevidsthed og bevægelse. Øvelserne udføres stående (eller siddende) i et roligt tempo med en række flydende bevægelser, der smidiggør og styrker kroppen samtidig med at sindet koncentreres indad. Der findes mange forskellige former for Qi Gong, som direkte oversat betyder energitræning. 
Med fokus på åndedrættet har Qi gong til hensigt at skabe balance i kroppens indre som ydre og kaldes ofte meditation i bevægelse. Alle kan være med.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Se vores andre motionshold her

Træning for krop og sjæl i FOF Nordsjælland

Body mind