Skip to content

Job i FOF Nordsjælland

Ledige stillinger i administrationen

Her slår vi løbende ledige stillinger op i vores administration.

FOF Nordsjælland søger markedsføringskonsulent 

Har du en stærk profil inden for digital kommunikation? Kan du spotte den gode historie og formidle den sikkert på tværs af digitale og sociale medier? Og har du lyst til at blive en del af en levende og engageret aftenskole? Så kan FOF Nordsjælland blive din nye arbejdsplads, idet vi søger en markedsføringskonsulent til en nyoprettet stilling.

Læs mere om stillingen og ansøg her.

Vil du være underviser? 

Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Har du en god idé til et nyt kursus, og kan du få det til at ske? Og vil du være en del af Danmarks største oplysningsforbund i en aftenskole i rivende udvikling?

Hos FOF Nordsjælland er vi altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og engagerede foredragsholdere. Uden undervisere kan vi nemlig ikke drive aftenskole. Vi tager godt hånd om vores undervisere – fra det tætte samarbejde under oprettelsen af dit kursus til idéudvikling og sparring under hele forløbet. FOF arbejder for et arbejdsmiljø baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og tryghed.

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller ringe på 3963 7010 til en uforpligtende snak om din kursusidé. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lige nu søger vi særligt undervisere til:

  • Vinkurser i Helsingør, Gilleleje, Hillerød eller Hørsholm – kontakt Maiken på mfo@fof.dk

  • Madkurser i alle vores områder – kontakt Christian på cap@fof.dk

  • Motionskurser i alle vores områder – kontakt Lene på liv@fof.dk