Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas der, og vi opfordrer derfor alle til at have passet klar.

Job i FOF Nordsjælland

Vi har pt. ingen ledige stillinger i FOF Nordsjællands administration.

Vil du være underviser? 

Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Har du en god idé til et nyt kursus, og kan du få det til at ske? Og vil du være en del af Danmarks største oplysningsforbund i en aftenskole i rivende udvikling?

Hos FOF Nordsjælland er vi altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og engagerede foredragsholdere. Uden undervisere kan vi nemlig ikke drive aftenskole. Vi tager godt hånd om vores undervisere – fra det tætte samarbejde under oprettelsen af dit kursus til idéudvikling og sparring under hele forløbet. FOF arbejder for et arbejdsmiljø baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og tryghed.

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller ringe på 3963 7010 til en uforpligtende snak om din kursusidé. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lige nu søger vi særligt undervisere til:

  • Italiensk i Hillerød og Gentofte – læs mere her.

  • Madkurser i alle vores områder – læs mere her.

  • Osteoporosetræning i Farum – læs mere her.

  • Motion og afspænding i Hørsholm – læs mere her.