Skip to content

Job i FOF Nordsjælland

Ledige stillinger i administrationen

Her slår vi løbende ledige stillinger op i vores administration.

ER DU VORES NYE STUDENTERMEDHJÆLP?

Vi søger en ny studentermedhjælp til aftenskolen.
Er du vild med at have mange bolde i luften? Er du struktureret og kan du prioritere skarpt, når det kræves? Så er det dig vi har brug for hos FOF Nordsjælland.
Vi er en aftenskole, som står og mangler dig til at hjælpe med de mange opgaver, der er omkring vores motionsundervisning. Lene, der er fagkonsulent for al vores motionsundervisning, har brug for administrativ hjælp til de mange hundrede undervisningshold hun jonglerer med hvert år.
Arbejdsdagene er aldrig ens, og en del af dine opgaver vil være sæsonbetonet i samme rytme som aftenskolens aktiviteter. Du kommer til at arbejde i et miljø omgivet af mange forskellige mennesker, der brænder for deres fag.
Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:
• Kontakt til deltagere og undervisere
• Oprettelse af hold og opdatering af informationer i vores administrationssystem
• Opgørelse af timeforbrug i motionslokaler og varmtvandsbassiner
• Praktiske opgaver omkring motionsredskaber
• Ad hoc opgaver
Dine kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse.
Du har et godt overblik og en struktureret tilgang til dine opgaver, som du følger helt til dørs. Du er vild med at levere en god service, du er arbejdsom og motiveres af en hverdag med et højt aktivitetsniveau og trives med en stor kontaktflade.
Det er en fordel, hvis du har kørekort.
Du behøver ikke at kende til aftenskolebranchen – du vil få oplæring her.
Vi forventer at du:
• Har en positiv tilgang til at yde service
• Kan arbejde selvstændigt, har overblik og er mødestabil
• Bidrager til en god og humoristisk stemning på kontoret
Vi tilbyder:
• Et åbent og inspirerende arbejdsmiljø
• En arbejdsplads med 10 kollegaer i administrationen og ca. 225 dygtige undervisere
• En stor kontaktflade i et udviklingsorienteret miljø præget af godt humør
Arbejdstiden tilrettelægges med faste arbejdstider efter aftale, så det kan passes ind i forhold til undervisning, eksamener m.v., men fortrinsvis mandag - torsdag. Vi har som udgangspunkt lukket i alle skoleferier.
En spændende stilling på 7,5 timer pr. uge, hvor du har mulighed for at være med til at bidrage aktivt til den udvikling, vores aftenskole er i gang med.
Kontoradressen er Ordrupvej 60, 2920 Charlottenlund. Stillingen aflønnes med 145 kr. i timen plus 12,5% i feriepenge.
Tiltrædelse 1. februar eller efter aftale.
Ansøgning:
Send din ansøgning til fagkonsulent Lene Iversen på liv@fof.dk, som du også er velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål til stillingen. Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag den 21. januar 2024. Vi holder løbende samtaler.
FOF er Danmarks største udbyder af folkeoplysning. Hvert år henter 250.000 danskere viden, indsigt og oplevelser på vores kurser, foredrag og udflugter. Du kan læse mere om os på fof-nordsjaelland.dk.

Vil du være underviser? 

Brænder du for undervisning og folkeoplysning, og har du en relevant baggrund og undervisningserfaring? Har du en god idé til et nyt kursus, og kan du få det til at ske? Og vil du være en del af Danmarks største oplysningsforbund i en aftenskole i rivende udvikling?

Hos FOF Nordsjælland er vi altid interesserede i at tale med nye potentielle undervisere og engagerede foredragsholdere. Uden undervisere kan vi nemlig ikke drive aftenskole. Vi tager godt hånd om vores undervisere – fra det tætte samarbejde under oprettelsen af dit kursus til idéudvikling og sparring under hele forløbet. FOF arbejder for et arbejdsmiljø baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og tryghed.

Ansættelse som underviser sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven. Lønnen pr. undervisningslektion (45 min.) er 300,13 kr. ekskl. feriepenge (12,5%).

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller ringe på 3963 7010 til en uforpligtende snak om din kursusidé. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lige nu søger vi særligt undervisere til følgende områder:


❤UNDERVISER TIL HJERTETRÆNING I GENTOFTE

 

❤Vi søger en fysioterapeut til at overtage undervisningen på to hold med hjertetræning på Gentofte Hospital.

❤Vi søger en ny underviser om torsdagen kl. 16.00–19.00 fra 4. januar, der er træning på holdene indtil 18. april.

❤Du skal være uddannet fysioterapeut og gerne have undervisningserfaring.

❤I træningssalen på Gentofte Hospital torsdag aften har vi to små hold der træner samtidigt. Du vil her træne med dit hold samtidig med en anden fysioterapeut.

❤Ansættelse som underviser sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven. Lønnen pr. undervisningslektion (45 min.) er 300,13 kr. ekskl. feriepenge (12,5%).

❤Send en kort ansøgning og CV til fagkonsulent Lene Iversen på liv@fof.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene på 3997 7015.

 

MOTION
Brænder du for motion og bevægelse, og har du en relevant uddannelsesbaggrund og undervisningserfaring? Så bliv motionsunderviser hos FOF Nordsjælland.
Vi søger nye motionsundervisere til forårssæsonen 2024. Vi søger bla. undervisere til Pilates, Gotvedgymnastik, dans, motionshold for både mænd og kvinder samt til flere typer hensyntagende/skånsom motion.

Det er vigtigt, at du har undervisningserfaring og en relevant uddannelsesbaggrund, fx certificeret Pilates instruktør, fysioterapeut, gotveduddannet bevægelsesunderviser eller anden uddannelse inden for bevægelse og dans.

Send en kort ansøgning, CV og foto til fagkonsulent Lene Iversen på liv@fof.dk sammen med info om hvilke ugedage og tidspunkter du kan undervise og hvilke kommuner du kan undervise i.

FOF Nordsjælland tilbyder motionsundervisning i kommunerne Allerød, Fredensborg, Furesø, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm.

Se info om vores udbud af motionshold på vores hjemmeside

SKAK
Vi søger en SKAK underviser, der kan starte to skakhold, 1 for begyndere og 1 for let øvede.
Vi søger en underviser, der på bedste pædagogiske vis kan indføre sine kursister i skakkens verden, udfordre sine kursister og samtidig skabe god stemning på holdet. Placering og tidspunkt er noget vi sammen tager stilling til. Kontakt fagkonsulent gle@fof.dk eller ring på tlf. 39977012.

BRIDGE UNDERVISER TIL HALSNÆS OG HELSINGØR

Kan du undervise i Bridge og har du lyst til at medvirke til at starte nye hold på alle niveauer op i Helsingør og/eller Halsnæs så kontakt fagkonsulent Gitte Lehmann på gle@fof.dk eller ring på tlf. 39977012.

SLÆGTSFORSKNING I HELSINGØR
Kan du undervise i slægtsforskning og har du lyst til at være med til at starte nye hold op i Helsingør? Så kontakt fagkonsulent Gitte Lehmann på gle@fof.dk eller ring på tlf. 39977012.

KAGER OG SØDE SAGER
Vi søger en underviser, der kan undervise i at skabe lækre kager. Elsker du selv at arbejde med glace, mousser, husblas og de helt rigtige smagskombinationer og vil du gerne lære fra dig? Så kontakt Fagkonsulent Gitte Lehmann på gle@fof.dk eller ring på tlf. 39977012.
Du behøver ikke have undervist før, ej heller have en formel uddannelse indenfor konditori eller lignende. Afgørende er det om du har viden og kunne og en lyst til at lære fra dig.

ORIENTALSK MAD
Vi søger en underviser, der kan undervise kursister i lækker mad fra Orienten. Så har du lyst til og evner for at undervise voksne kursister i madlavning – så kontakt fagkonsulent Gitte Lehmann på gle@fof.dk eller ring på 39977012
 

MADKURSER - ALLE SLAGS
Har du et spændende madkursus du gerne vil byde ind med, så send en mail til fagkonsulent Gitte Lehmann på gle@fof.dk eller ring på tlf. 39977012.

Vi er lige nu også på udkig efter spændende kurser i det søde køkken, orientalsk mad og streetfood. 


KERAMIK
Underviser søges til 3 keramikhold i henholdsvis Hellerup og Farum.

Vi søger en underviser til et enkelt hold i Farum Kulturhus. Holdet ligger tirsdag aften fra 10-13.30. Man aflønnes for 4 lektioner pr. gang.

Samt:
2 hold i Hellerup på Kulturskolerne, Duntzfelts Alle 8.
Holdene ligger mandag fra 18.30-21.30 og tirsdag fra 17-21.00. På mandagsholdet aflønnes man for 3,5 lektion pr. gang.

På tirsdagsholdet aflønnes man for 4,5 lektion pr. gang.
Lønnen pr. lektion er 300,13 + 12.5% i feriepenge. (337,5 inkl. feriepenge)
Undervisningserfaring er en klar fordel. Men vigtigst er at du brænder for faget. 

Lyder det som noget for dig? Kontakt Henriette på hbu@fof.dk 
Skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor keramikken😉

SPROG
Kan du undervise i et eller flere af disse sprog: engelsk, fransk, italiensk, japansk, spansk eller tysk? 
Så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail med dit underviser-CV til fagkonsulent Gitte Lehmann på gle@fof.dk eller ring på tlf. 39977012.

GENBRUG - UPCYCLING - REPARATIONER
Upcycling, genbrug og små reparationer er det nye sort. Vi søger derfor undervisere, der kan lave kurser i at upcycle og lave småreparationer af mindre el apparater, cykler, møbler og tøj.  Har du gode ideer til upcycling, evner og viden om hvordan man vedligeholder og reparerer mindre el apparater, elsker at nørkle med gamle cykler, syr tøj om i din fritid eller elsker at give gamle møbler nyt liv? Så kan du her få mulighed for at give din viden og passion videre. 

Har du lyst til at stå i spidsen for et kursus, så kontakt FOF Nordsjælland på kontakt.nordsjaelland@fof.dk