Skip to content
Gravid træning efterfødsel babyrytmik svømning baby Randers Hinnerup Hobro FOF

Gravid, efterfødsel og baby

Gravid, efterfødsel og baby

Her kan du tilmelde dig aktuelle hold i Randers med graviditets- og efterfødselstræning samt baby-hold. Vandgymnastik for gravide afholdes i Water & Wellness Randers, og de andre træningshold i Randers foregår i FOF-huset på J. V. Martins Plads. Der er også både babyleg og efterfødselshold i Hinnerup samt babymotorik og pilates for gravide i Hobro. Disse hold finder du længere nede på siden ved at vælge én af de to byer. 

Baby- og forældreholdene har oftest kortere forløb, som starter op flere gange i sæsonen. Så der er mulighed for at starte når det passer for jer og den lille. 

Formålet med træningen er, at du opbygger styrke på en skånsom og effektiv måde. Det er vigtigt for os at træningen foregår i en afslappet atmosfære, hvor alle kan være med som de er, uanset eventuelle skavanker eller gravidgener. Din baby og bleskift/amning er selvfølgelig velkommen på efterfødselsholdene.

Nederst her på siden kan du i en video møde Sarah, som er en af vores undervisere på gravid- og babyholdene.

Vores aktuelle hold med babysvømning og rytmik finder du længere nede på siden. 

Når du er klar til at gå til fx yoga, pilates, dans eller andre slags bevægelse finder du alle vores motionshold her: Motion og træning.

Andre byer: Hinnerup og Hobro

Denne sæson afholder FOF Babyleg og Efterfødselshold i Hinnerup samt Pilates for gravide og BabyMotorik i Hobro. Vælg din by herunder for at se en lokal holdoversigt

Om FOF's baby-hold

På et baby-hold hos FOF får du en oplevelse med dit barn (eller barnebarn), hvor I hygger jer sammen, og barnet træner motorik og får brugt sanserne. Holdene med babysvømning er for aldersgruppen 2-6 mdr. og afholdes i Water & Wellness Randers af en erfaren instruktør.


Vi starter baby-hold flere gang om året i Randers, Hinnerup og Hobro og ofte er det kortere forløb på fx 6 gange. Når de nye hold er klar, kan du se datoerne og tilmelde dig her på siden. Hvis du gerne vil fortsætte efter at have være med på et hold, kan du blive forhåndstilmeldt så du er sikret en plads. Det vil din underviser fortælle på holdet.


NB! På babyholdene tilmelder du dig med den voksnes oplysninger og skriver barnets navn under "Besked til FOF" i formularen.

Video: Mød Sarah Steffens Sørensen

Her kan du møde Sarah, som underviser hos FOF i babyrytmik, graviditetstræning og efterfødselstræning. 

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Interview, maj 2023. Sarah Steffens Sørensen er psykomotorisk terapeut, fødselsterapeut og underviser hos FOF i Randers. Her i videoen fortæller hun om hvad der er skønt og udfordrende ved at undervise. Hos FOF har Sarah aktuelt graviditetstræning, efterfødselstræning og babyrytmik. Hendes passion er at være en støtte for mødre (og fædre) før, under og efter en graviditet.Følg Sarah på Facebook: Fødselsterapeuten og Instagram @fodselsterapeuten_i_randers