Opskrifterne er som regel nye fra gang til gang, med enkelte undtagelser, så selvom du har været med på et tidligere hold vil der være mulighed for at hente yderligere inspiration denne gang. Opskrifterne følger så vidt muligt sæsonens råvarer.
Der vil både indgå teori og praksis i undervisningen, samt være rig mulighed for at smage på de forskellige retter, som vi frembringer. Vi spiser sammen til sidst.
Du får opskrifterne fra kurset med hjem, de er efterfølgende lige til at gå til hjemme i dit eget køkken.
Det hele foregår i det lille hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl (den tidligere Bülowskole i Sønderborg).
Materialer
Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50 kr. pr gang alt efter sæsonprisen.
Medbring
Skærebræt, en stor "Margretheskål", en god stor kniv, 2-3 glas med patentlåg, meget gerne allerede vaskede og skoldede, så der ingen sæberester er (0,3-0,5 L er passende til inspirationsportioner) forklæde, viskestykke og en karklud.
Særlige hensyn:
Der er plads til at tage særlige hensyn på dette hold.
Køkkenet er indrettet med hæve-sænkeborde, der er specielle arbejdsstole med indstilling bl.a. af sæde og ryg.
Der er adgang til køkkenet via rampe og der forefindes handicaptoilet.
Har du udfordringer der gør, at du har behov for at der bliver taget særlige hensyn til dig, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding, så kontakter underviseren dig inden holdstart for at aftale nærmere. Du vil samtidig bliver bedt om at skrive under på en hensyntagende erklæring (det er på tro og love og kræver ikke lægeerklæring).