Skip to content
Gå til spanskundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland

Spansk

Lær spansk fra bunden eller genopfrisk gloserne – spanskundervisning på aftenskole

Spansk er det andet mest talte sprog i verden, og det åbner derfor mange døre at kunne sproget. Hvad enten du rejser i Spanien eller skal tale spansk i professionelle sammenhænge, vil det være en stor fordel at være i stand til at kommunikere mere eller mindre flydende på spansk.

I FOF Syd- og Vestsjælland har vi spanskundervisning på alle niveauer. Undervisningen fokuserer på at opbygge et stærkt ordforråd og få fod på grammatikken, så du får selvtillid til at kaste dig ud i at samtale. Øvelserne tager udgangspunkt i hverdagssituationer, og du vil hurtigt lære at tale sproget aktivt og med tiden mestre det spanske sprog. På de mere avancerede sprogkurser i spansk, kombineres sprogindlæring med samtale om kultur og samfundsforhold i spansktalende lande.

Her har vi spanskundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder spanskundervisning i Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér