Skip to content
Træn dit åndedræt - Elisabeth Pallesen

Velkommen til en verden af kurser, foredrag, ture, rejser samt fvu

Inspirationsmagasinet er ude nu

Gå på opdagelse i vores inspirationsmagasin for efteråret 24

Hvad vil du gå til i din fritid?

Gå på opdagelse i alle vores mange spændende kurser i kommunerne Esbjerg, Varde, Fanø og Tønder. Som landets største aftenskole spænder vores udvalg bredt, og der er helt sikkert også et kursus, som passer til dig.

Se vores foredrag nær dig!

Bliv inspireret, få ny viden, udvid din horisont, få indsigt og kulturelle oplevelser med os. Vi har en fyldt foredragskalender til dig med spændende emner og foredragsholdere.

Vi opruster ved Vadehavskysten

Fra den 1. juli 2024 går FOF Vest og FOF Tønder sammen og skaber dermed et sammenhængende udbud af kurser, foredrag, ture og rejser fra Tønder i syd til Ølgod i nord. Dermed dækker vi de 4 vadehavskommuner Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde.

Oplev spændende arrangementer, ture og rejser

Kom med FOF Vest ud og bliv rigere på oplevelser. Hvad enten det er ture og udflugter eller rejser ud i verden, så kommer du i fællesskab med andre til at blive klogere, sundere og gladere.
Bedre til dansk - FVU | Danskundervisning - FOF Vest

Bedre til dansk

Bliv bedre til at læse, stave og skrive – få gratis danskundervisning.

Vil du gerne tilmeldes danskundervisningen?

Tilmeld dig ved at booke en tid til samtale. Her vil du få alt den information, du har brug for, samt få en vurdering af dit dansk-niveau, så vi sikrer os, at du får præcist den undervisning, som du har brug for.

Hør mere og tilmeld dig i boksen nedenfor: