Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked

VELKOMMEN TIL FOF VEST EN VERDEN AF KURSER, FOREDRAG, TURE, REJSER SAMT FVU.

Tag med ud og oplev

På vores ture kan du opleve interessante virksomhedsbesøg, ølsmagninger, madlavning i naturen, museumsture og meget mere. 

Hvad vil du gå til i din fritid?

Gå på opdagelse i alle vores mange spændende kurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. Som landets største aftenskole spænder vores udvalg bredt, og der er helt sikkert også et kursus, som passer til dig.

Se vores foredrag nær dig!

Bliv inspireret, få ny viden, udvid din horisont, få indsigt og kulturelle oplevelser med os. Vi har en fyldt foredragskalender til dig med spændende emner og foredragsholdere.

Oplev spændende arrangementer, ture og rejser

Kom med FOF Vest ud og bliv rigere på oplevelser. Hvad enten det er ture og udflugter eller rejser ud i verden, så kommer du i fællesskab med andre til at blive klogere, sundere og gladere.

FVU

FOF tilbyder undervisning i dansk, matematik, engelsk og digital. Forberedende voksenundervisning (FVU) er undervisning til voksne, der gerne vil forbedre deres muligheder for uddannelse og job m.m.

Vil du gerne tilmeldes FVU-dansk eller FVU-start?

Inden undervisningens start skal du testes. Tilmeld dig ved at booke en tid til en test. Vi vil nemlig gerne sikre du får præcist den undervisning du har brug for. Testen foregår i Kongensgade 70. 1 sal. 6700, Esbjerg.

Du kan tilmelde dig den obligatoriske test i boksen nedenfor: