Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17:00 til mandag d. 2. okt. kl. 05:00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser, fordi vi opdaterer alle aftenskolernes bagvedliggende systemer.

I form til hverdagen - FOF Vest

I form til hverdagen

I form til hverdagen

Knager knæene, når du sætter dig ned, er ryggen øm, når du rejser dig fra sofaen, har du svært ved at holde balancen, og er bæreposerne blevet endnu tungere at løfte, så er dette hold noget for dig.

Dette er holdet til dig, som ikke føler sig tryg eller ikke får det ud af din træning, som du ønsker, når du går i et fitnesscenter på egen hånd. 

På dette hold træner du under supervision af en fysioterapeut, og herved sikres du, at udførelsen af øvelserne er korrekte, og at øvelserne løbende bliver justeret ift., hvordan kroppen responderer på træningen. Derudover kan det være en tryghed i at kunne få svar på, om fx. den smerte, der mærkes under træningen, er forventelig, eller om det er tegn på overbelastning. Udover styrke- og konditionstræning i ”træningscirklen” byder undervisningen på træning på de store bolde, som er en sjov og udfordrende træningsform, som styrker de dybe muskler i kroppen - også kaldet kroppens muskelkorset.  

Hvis du har svært ved at komme op/ned fra gulv, eller ikke kan ligge på gulvet, vil der være alternative øvelser for dig under boldtræningen. 

 

Træningen foregår i Loop fitness Tordenskjoldsgade 9, 6700 Esbjerg (parkering i kælderen). Loop er et lille og hyggeligt center, hvor der er en hyggelig atmosfære, som gør, at man føler sig velkommen i centret uanset alder eller fysisk form.