Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Lær at hækle hos FOF-Vest

Hækling for begyndere og letøvede

Hækling for begyndere og letøvede

Har du lyst til at lære at hækle, og lærer du bedst ved at blive undervist? 

Der startes helt fra bunden med at lære de grundlæggende masketyper og at læse en opskrift. Når du har lært det, vil det kun være fantasien, der sætter grænserne. Måske kan du lidt i forvejen, men gerne vil lære mere.

Jeg hedder Hanne og har altid været kreativ. Jeg bruger hæklingen til at koble fra i en travl hverdag, og hygger mig med at se tingene tage form. Det er ren terapi for sjælen. Hækling er også godt hvis du har svært ved at slippe hverdagens problemer og udfordringer. Den vil få dig på andre tanker og dit hoved ned i gear. Mange opfordrer også til at bruge hækling som terapi efter et sygdomsforløb, en krise eller andet der har udfordret dig.

Drømmer du om at kunne lave dine egne karklude, sjaler, pynteting, yndlingsbamsen eller pynt til højtiderne, så tilmeld dig holdet og lær at hækle i hyggeligt samvær.

Undervisningen foregår individuelt på dit niveau, så alle kan være med. Vi lærer nemlig alle forskelligt.

Der skal påregnes udgifter til materialer, som afregnes med underviseren (ca. kr. 175,00).

Glæder mig til at se dig på kurset.