Skip to content
Akvarel for letøvede hos FOF Vest

Akvarel for letøvede

Akvarel for letøvede

Du behøver ikke at have fulgt et kursus i akvarel tidligere for at være med på dette hold, hvis bare du selv har erfaring med at male. Jeg vil sørge for at der bliver en repetition af maleteknikker efter behov.
Du vil opleve, at der er koncentration og fordybelse på dette hold, men også tid til at snakke med de andre på holdet om deres erfaringer. Det er ikke et krav, men er du god til at tegne, kan det fint kombineres med at male akvarel. Du vil få mulighed for selv at vælge et motiv ud fra fotos på din mobil. Vi tager en snak om fokus, synsvinkel, forenkling af motivet, og teknikker, inden du går i gang. Jeg vil også komme med opgaver,  fx. en buket tulipaner i en vase på et bord, hvor vi tager en dialog på holdet om forskellige teknikker og måder, opgaven kan løses på. Efter dagens akvarelopgaver afslutter vi med at se og lære af hinanden. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor mange måder den samme buket tulipaner kan optræde på akvarelpapiret.
Mit mål med dette kursus er at du efterhånden opnår større fortrolighed med at male akvarel. Det vil give dig et godt grundlag for selv at kunne fortsætte på egen hånd med at male i din fritid.

Medbring forskellige størrelser akvarelblokke, pensler, blyanter og akvarelfarver.