
Det kinesiske køkken er sundt og bredtfavnende og samtidig meget velegnet til børn, så alle kan være med.
På dette hold bliver der lagt vægt på, at både børn og voksne er inddraget i hele processen omkring madlavningen – og måske er det nemmere, end I tror! Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.
Vi tager på en rejse gennem det autentiske Kina via madopskrifter og fortællinger fra underviser Lei Hou.
Kina er et stort land, og der findes mange forskellige retter. På kurset vil underviseren give dig en kinesisk madoplevelse og introducere til sine egne favoritopskrifter fra det kinesiske køkken, som hun laver til sin familie ved både højtider og til hverdag.
På workshoppen skal I lære at lave og smage forskellige kinesiske retter. Én af disse er en kinesisk nytårsret, dumpling. De andre er populære kinesiske hverdagsretter med bl.a. kylling og forskellige grøntsager, som f.eks. bao, der endda har lagt navn til en Disney kortfilm. Vi lærer også at lave supper og sauce, og vi bruger både oksekød, kylling, rejer og specielle kinesisk svampe.
Til undervisningen er det vores mål, at I til den afsluttende fælles middag vil have det som om, I spiser på en kinesisk restaurant i Kina – og at I går herfra med følelsen af selv at kunne gå på opdagelse i andre kinesiske delikatesser, så I kan fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.
På holdet er der plads og rum til alle. Vi prioriterer tiden til at lave maden på børnenes præmisser, samværet og mangfoldigheden.
Drikkevarer
Viskestykker og karklude
Hakkekniv og urtekniv
Opbevaringsbokse med låg
Prisen dækker én voksen og ét barn
Råvarer er inkluderet i prisen
Tilmeld jer i den voksnes navn og skriv barnets navn i bemærkningsfeltet
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.

Det kinesiske køkken er sundt og bredtfavnende og samtidig meget velegnet til børn, så alle kan være med.
På dette hold bliver der lagt vægt på, at både børn og voksne er inddraget i hele processen omkring madlavningen – og måske er det nemmere, end I tror! Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.
Vi tager på en rejse gennem det autentiske Kina via madopskrifter og fortællinger fra underviser Lei Hou.
Kina er et stort land, og der findes mange forskellige retter. På kurset vil underviseren give dig en kinesisk madoplevelse og introducere til sine egne favoritopskrifter fra det kinesiske køkken, som hun laver til sin familie ved både højtider og til hverdag.
På workshoppen skal I lære at lave og smage forskellige kinesiske retter. Én af disse er en kinesisk nytårsret, dumpling. De andre er populære kinesiske hverdagsretter med bl.a. kylling og forskellige grøntsager, som f.eks. bao, der endda har lagt navn til en Disney kortfilm. Vi lærer også at lave supper og sauce, og vi bruger både oksekød, kylling, rejer og specielle kinesisk svampe.
Til undervisningen er det vores mål, at I til den afsluttende fælles middag vil have det som om, I spiser på en kinesisk restaurant i Kina – og at I går herfra med følelsen af selv at kunne gå på opdagelse i andre kinesiske delikatesser, så I kan fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.
På holdet er der plads og rum til alle. Vi prioriterer tiden til at lave maden på børnenes præmisser, samværet og mangfoldigheden.
Drikkevarer
Viskestykker og karklude
Hakkekniv og urtekniv
Opbevaringsbokse med låg
Prisen dækker én voksen og ét barn
Råvarer er inkluderet i prisen
Tilmeld jer i den voksnes navn og skriv barnets navn i bemærkningsfeltet
Tilmelding lukker ca. 7 dage før kursusstart af hensyn til planlægning og indkøb
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.