
FOF Køge Bugt
Gør maven og smagsløgene lykkelige! Fermentering og syltning har fået et stort comeback, og med god grund: det er nemlig en sund og velsmagende måde at gøre frugt og grønt langtidsholdbar på. Og med fermenteret mad styrker du endda fordøjelsen og immunforsvaret takket være indholdet af pre- og probiotiske bakterier.
Du kan gå til kurser i fermentering, kimchi og syltning i Køge og på Bornholm.
Alle kan være med, uanset gastronomisk niveau.
Du får styr på grundprincipperne og teknikkerne omkring fermentering og syltning, og inspiration til hvilke retter du kan spise de syrlige sager sammen med. Du lærer om råvarer, smagssammensætninger og opskrifter, så du nemt kan gå i gang hjemme i dit eget køkken – og du får også altid et glas med noget lækkert med hjem: kimchi, syltetøj, relish, chutney eller noget helt femte.
Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Vi går hurtigt i gang med at fremstille de forskellige fermenterede og syltede sager, og du bliver guidet grundigt igennem processerne. Der vil være god tid til spørgsmål undervejs.
OBS: Der vil være en råvare-udgift på mellem 85 kr. og 120 kr. pr gang. Beløbet afregnes direkte med underviseren i forbindelse med undervisningen.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.

FOF Køge Bugt
Gør maven og smagsløgene lykkelige! Fermentering og syltning har fået et stort comeback, og med god grund: det er nemlig en sund og velsmagende måde at gøre frugt og grønt langtidsholdbar på. Og med fermenteret mad styrker du endda fordøjelsen og immunforsvaret takket være indholdet af pre- og probiotiske bakterier.
Du kan gå til kurser i fermentering, kimchi og syltning i Køge og på Bornholm.
Alle kan være med, uanset gastronomisk niveau.
Du får styr på grundprincipperne og teknikkerne omkring fermentering og syltning, og inspiration til hvilke retter du kan spise de syrlige sager sammen med. Du lærer om råvarer, smagssammensætninger og opskrifter, så du nemt kan gå i gang hjemme i dit eget køkken – og du får også altid et glas med noget lækkert med hjem: kimchi, syltetøj, relish, chutney eller noget helt femte.
Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Vi går hurtigt i gang med at fremstille de forskellige fermenterede og syltede sager, og du bliver guidet grundigt igennem processerne. Der vil være god tid til spørgsmål undervejs.
OBS: Der vil være en råvare-udgift på mellem 85 kr. og 120 kr. pr gang. Beløbet afregnes direkte med underviseren i forbindelse med undervisningen.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.