Skip to content
Babymad - kyllingedeller, mini-maker kursus hos FOF Aarhus

Mini-maker opskrift: Kyllingedeller


Kyllingedeller - til hele familien


Her finder du en opskrift på nogle lækre kyllingedeller, som kan være en fordel at starte med, når baby skal videre fra grød og mos og over til resten af familiens mad. For disse deller kan spises af alle i familien; børn såvel som voksne. Opskriften er udarbejdet af vores to tidligere instruktører og , der blandt andre har afholdt vores barselsworkshop i Mini-maker: Babymad.
Ingredienser:


2 løg

400 g hakket kyllingekød

2 spsk havregryn

2 spsk hvedemel

2 æg

1-2 dl letmælk

½ tsk salt og peber

Fedtstof
Sådan gør du:


Pil løgene og hak dem helt fint, brug evt. en minihakker. Kom det hakkede kyllingekød i en stor skål, og rør det sammen med løg, havregryn, mel, æg og mælk. Krydr farsen med lidt salt og peber. Tilsæt fedtstoffet på en varm pande. Form farsen til frikadeller, og steg dem på panden, til de er gennemstegte. Lad dellerne køle lidt af, inden de serveres for baby.Velbekomme!


Kyllingedeller, opskrift på inspirationsside ved FOF Aarhus


TIP


Ønsker du at variere dellernes indhold, kan du evt. skifte hakket kyllingekød ud med hakket kalv og flæsk. Du kan også tilføje finthakket grøntsager i farsen, hvis du ønsker dette. Dellerne er velegnet til hele familien og gode til aftensmad såvel som frokost. Dellerne egner sig også til frost.


Download: Mini-Maker opskriftsfolder


hyggestund

Musik og rytmik

Bevæg jer sammen, dans, syng sange og leg med instrumenter! Vi gør det hele og meget mere til musik & rytmik