Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede fra undervisning i yoga og pilates for gravide ved FOF Aarhus, underviser Mette Axel Petersen

Fødsel - før og efter

Et stort udvalg af kurser både før og efter din fødsel ved FOF Aarhus

I tiden under en graviditet og som nybagt forælder, dukker der mange nye spørgsmål op, og den gravide kvinde kan opleve store forandringer, både fysisk og mentalt. FOF Aarhus tilbyder mange forskellige kurser, som kan bane vejen for en god fødselsoplevelse og en god start på forælderrollen for barnets forældre. På kurserne undervises du af kompetente og erfarne undervisere, og du får mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Særlige forholdsregler ifm. covid-19

Deltag i vores ONLINE fødselsforberedelse, så du kan føle dig tryg til den kommende fødsel. Vi tilbyder et kort kursus til kr. 100,- samt længerevarende forløb.

Ved fysisk fremmøde:
Der vil minimum være 4 m2 gulvareal til hver deltager. Vi har ekstra fokus på rengøring af kontaktflader som dørhåndtag, gelændere m.m., og der luftes grundigt ud efter hvert hold. Efter undervisningen skal alle kursister selv aftørre evt. anvendte redskaber med desinfektionsmiddel. Der er desuden opsat ekstra dispensere med håndsprit.

Du bedes medbringe:
Lagen, tæppe, pude og evt. drikkedunk.
På før fødsels-kurser anbefaler vi, at du selv medbringer mundbind til vejrtrækningsøvelserne.

Deltag i mange forskellige kurser før- og efter fødsel:

Alle vores kurser for gravide og nybagte forældre henvender sig til både førstegangs- og flergangsfødende, og på flere af de fødselsforberedende kurser kan I deltage som par.

Fødselsforberedelse

Vi udbyder flere kurser i fødselsforberedelse, hvor vi bl.a. sætter fokus på fødestillinger, vejrtrækningsteknikker, ve-træning og afspændingsteknikker, der hjælper dig til en bedre fødsel.

Gravid i form

Vi udbyder også kurser for gravide i yoga, pilates og afspænding, hvor du kan styrke din krop og bækkenbund til den kommende fødsel.

Træning efter fødslen og tiden som nybagt forælder

Tag din baby med til træning, og kom tilbage i form med andre nybagte mødre. Efter din fødsel kan du deltage på vores hold, hvor der er fokus på mave, skuldre, ryg og bækkenbund. Få også gode råd om amme- og løftestillinger, eller oplev en tæt kontakt med dit barn til babymassage.

Leder du efter nemme opskrifter til babys første grød? Dét og meget mere finder du under FOF Inspiration.

samarbejde med flower kids reshop

Få 20% rabat på kurser

Når du handler lækkert secondhand børnetøj og -udstyr ved Flower Kids, får du rabat til alle før-/efterfødselskurser og -aktiviteter i FOF Aarhus