Skip to content
Undervisning i yoga og pilates for gravide ved FOF Aarhus, underviser Mette Axel Petersen

Fødsel - før og efter

Et stort udvalg af kurser både før og efter din fødsel ved FOF Aarhus

I tiden under en graviditet og som nybagt forælder, dukker der mange nye spørgsmål op, og den gravide kvinde kan opleve store forandringer, både fysisk og mentalt. FOF Aarhus tilbyder mange forskellige kurser, som kan bane vejen for en god fødselsoplevelse og en god start på forælderrollen for barnets forældre. På kurserne undervises du af kompetente og erfarne undervisere, og du får mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Deltag i mange forskellige kurser før- og efter fødsel:

Alle vores kurser for gravide kvinder og nybagte forældre henvender sig til både førstegangs- og flergangsfødende, og på flere af de fødselsforberedende kurser kan I deltage som par.

Fødselsforberedelse

Vi udbyder flere kurser som forberedelse til fødslen, hvor vi bl.a. sætter fokus på fødestillinger, vejrtrækningsteknikker, ve-træning og afspændingsteknikker, der hjælper dig til en bedre fødsel. Vi tilbyder både et enkeltstående kursus i fødselsforberedelse samt et kursus, der strækker sig over fire kursusgange.

Gravid i form

Vi udbyder også kurser for gravide i yoga, pilates og afspænding, hvor du kan styrke din krop og bækkenbund til den kommende fødsel.

Træning efter fødslen og tiden som nybagt forælder

Tag din baby med til træning, og kom tilbage i form med andre nybagte mødre. Efter din fødsel kan du deltage på vores hold, hvor der er fokus på mave, skuldre, ryg og bækkenbund. Få også gode råd om amme- og løftestillinger, eller oplev en tæt kontakt med dit barn til babymassage.

Leder du efter nemme opskrifter til babys første grød? Dét og meget mere finder du under FOF Inspiration.

 

Brug af redskaber og udstyr

Det er ikke nødvendigt at medbringe egne redskaber eller udstyr, da disse er til rådighed på kurserne. Der vil være sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det. Hvis du vil benytte vores puder, kan du evt. medbringe et pudebetræk eller lagen.

samarbejde med flower kids reshop

Få 20% rabat på kurser

Når du handler lækkert secondhand børnetøj og -udstyr ved Flower Kids, får du rabat til alle før-/efterfødselskurser og -aktiviteter i FOF Aarhus