Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra undervisning i yoga og pilates for gravide ved FOF Aarhus, underviser Mette Axel Petersen

Fødsel - før og efter

Et stort udvalg af kurser både før og efter din fødsel ved FOF Aarhus

I tiden under en graviditet og ikke mindst under og efter en fødsel dukker der mange nye spørgsmål op, og kvinden kan opleve store forandringer, både fysisk og mentalt. FOF Aarhus tilbyder mange forskellige kurser, som kan bane vejen for en god fødselsoplevelse og en god start på forælderrollen. På kurserne undervises du af kompetente og erfarne undervisere, og du får mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Du kan deltage i mange forskellige kurser:

Alle vores kurser for gravide og nybagte forældre henvender sig til både førstegangs- og flergangsfødende, og på flere af de fødselsforberedende kurser kan I deltage som par.

Fødselsforberedelse

Vi udbyder flere kurser i fødselsforberedelse, hvor vi bl.a. sætter fokus på fødestillinger, vejrtrækningsteknikker, ve-træning og afspændingsteknikker, der hjælper dig til en bedre fødsel.

Gravid i form

Vi udbyder også kurser for gravide i yoga, pilates og afspænding, hvor du kan styrke din krop og bækkenbund til den kommende fødsel.

Træning efter fødslen og tiden som nybagt forælder

Tag din baby med til træning, og kom hurtigt tilbage i form med andre powermums. Efter din fødsel kan du deltage på vores hold, hvor der er fokus på mave, skuldre, ryg og bækkenbund. Få også gode råd om amme- og løftestillinger og oplev en meget tæt kontakt med dit barn til babymassage. Det beroliger og skaber tryghed. Få desuden ny viden og professionel vejledning til de forskellige barselsworkshops, hvor du bl.a. kan lære om overgangskost med kurset Mini-maker.

Gå også på opdagelse på FOF Inspiration

Her finder du opskrifter på overgangskost, artikler med gode råd og ny viden og indblik i livet som familie. Tag et kig på FOF Inspiration - Familieliv