Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Kvinder der laver balancetræning på kursus ved FOF Aarhus

Motion og sundhed

Er du vild med at vandre og får du energi af naturen, så se med her!

×
Street Art Tours med street artist Mikkel T. Jessen, FOF Aarhus.

Street art tour

FOF sætter fokus på sundhed, bevægelse og motion i Aarhus

Trænger din krop til styrke og smidighed, og vil du have en sund krop, der skaber energi og overskud i din hverdag? Med vores undervisning kan du styrke konditionen, smide de overflødige kilo og opleve glæden ved motion og fysisk træning. Vores undervisere har erfaring med alt fra styrke, koordination og fitness til balance, velvære og afspænding.

Vi tager hensyn til, om du er ung eller ældre, og vi tilrettelægger vores motion til dine behov.

Body/mind eller høj puls

Med yoga, pilates, mindfulness og meditation sætter vi tempoet ned. Pilates er en effektiv og skånsom træning for hele kroppen. Yoga giver dig styrke og smidighed, og mindfulness og meditation giver dig ro og energi på samme tid. Du har også mulighed for at sætte tempoet og pulsen op på et af vores motionshold eller bevæge kroppen til glade rytmer på et af vores dansehold.

Motion for seniorer, familier og børn

FOF Aarhus har også fitness for ældre og seniorer, som gerne vil i form og holde sig sunde med fysisk aktivitet. En stor del af disse tilbud er tilrettelagt til både at stramme op og afspænde. Desuden har vi kurser for alle med et fysisk eller psykisk handicap, som er meget små hold med individuel vejledning og hensyntagende motion. Vi tilbyder derfor kurser for både børn, voksne, hele familien og for seniorer.

Madlavningskurser

Krop og kost

Få inspiration til at lave god mad, som er sundt, lækkert og fuld af smag, hjemme i dit eget køkken