Skip to content
Kursist som spiller akustisk guitar ved FOF Aarhus

Guitar

Lær at spille guitar - få undervisning i Aarhus

Går du med en guitarist i maven, så kan du med FOF Aarhus' guitarundervisning i Aarhus få hjælp til at finde din helt egen lyd. Du kan lære at spille akkorder, lave fingerspil, læse noder – og hvem ved – give en solo på din guitar, der er en stadionkoncert værdig. Guitarundervisningen i Aarhus er både for begyndere, øvede og erfarne guitarister, hvad enten du er ung eller ældre.

Tilmeld dig guitarundervisning allerede i dag

Læs meget mere om de forskellige niveauer, hold og tilbud i guitarundervisning i Aarhus her på siden, og find et hold, der matcher dine behov.

Find et niveau, som passer til dig

Med guitarundervisning i Aarhus har du et væld af muligheder, som passer til dit niveau. Vi kan tilbyde guitar for begyndere, som primært tager udgangspunkt i de helt grundlæggende akkorder. Kan du lidt mere end det, kan du starte på holdene for mere øvede, hvor sværhedsgraden øges. På de højere niveauer tager vi fat på lidt mere avanceret fingerspil og evt. improvisation.

Prøvetimer i guitar

Er du i tvivl om, hvilken guitarundervisning i hos FOF Aarhus du skal vælge, kan du naturligvis få vejledning af vores erfarne undervisere ved en prøvetime. Vi afholder prøvetimer før sæsonstart. Medbring selv akustisk guitar til timen. Se prøvetimer her.

Filtrér
Rytmisk sammenspil ved FOF Aarhus

spil musik sammen med andre

Sammenspil

Oplev glæden ved at spille sammen med andre. Find et smmenspilshold som passer til dig.