Skip to content

Sprog

Her finder du sprogkurser på flere forskellige niveauer

Sprog er nøglen til forståelse og kommunikation mellem mennesker over hele verden. At lærer et nyt sprog er som at åbne en dør til en ny kultur. Begynd din rejse genne sprogundervisning og tag de første skridt ind i en verden af lyde, ord og sætninger. 

Vi har undervisning i fremmedsprog på flere forskellige niveauer, find dit niveau her: 

NIVEAU 1 – BEGYNDERE På dette niveau har du intet kendskab til sproget.

NIVEAU 2 – GRUNDLÆGGENDE Du kan stille og besvare simple spørgsmål i nutid, introducere og fortælle kort om dig selv.

NIVEAU 3 – LET ØVET Du er i stand til at forstå og gøre dig forståelig i hverdagssituationer. Desuden kan du sammensætte en række sekvenser til et hele i nutid og datid. Du kan stille og besvare simple og korte spørgsmål relativt flydende. Der mangler dog stadig ordforråd samt evnen til at kunne omsætte grammatikken til praksis.

NIVEAU 4
 – ØVET Du er i stand til at forstå og ytre dig om kendte hverdagssituationer. Du har et godt kendskab til og kan anvende den overordnede opbygning af sproget og kan omsætte grammatikken til praksis. Du kan forstå den overordnede mening i en samtale mellem indfødte, men har dog et begrænset ordforråd på visse områder.

KONVERSATION 
Du kommunikerer afslappet i hverdagssituationer. Du kan præsentere og opsummere dine ideer overfor en eller flere personer. Du har et stort ordforråd og behøver kun sjældent at lede efter ord. Dine grammatiske fejl er ikke forstyrrende for tilhøreren.

Bemærk også, at vi har skræddersyede erhvervskurser, individuelle sprog kurser og dansk/engelsk kurser for ordblinde. Mail på info@fofherning.dk eller ring og hør nærmere på 97224744.