Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Praktiske oplysninger

Tilmelding og betaling

Du kan tilmelde dig vore kurser på fofherning.dk eller ved at ringe til os på tlf. 97 22 47 44.

Er I flere, der vil tilmelde jer det samme kursus, så husk at give information på alle deltagende.

Foredrag, koncerter og kulturelle arrangementer samt ture og rejser kan kun købes online via vores hjemmeside eller ved at møde personligt op på kontoret i vores åbningstid, som er mandag til torsdag kl. 10:00 - 15:00.

Efter tilmelding modtager du først en ordrebekræftelse og så en e-mail med oplysninger om tid og sted for aktiviteten.

Vælg betalingsmåde:

  • Betal med Dankort eller MobilePay. Vi hæver beløbet, når du er sikret en plads på holdet

  • Betal via Netbank - kontakt os venligst på info@fofherning.dk

Betaling skal være foretaget inden betalingsfristens udløb, ellers har FOF ret til at give pladsen til en anden. Manglende betaling uden rettidigt afbud vil medføre rykkergebyr og tillæg af renter efter renteloven. 

Framelding og tilbagebetaling

Kurser

Det er vigtigt, at du framelder dig, hvis du alligevel ikke kan deltage. Manglende betaling betragtes ikke som framelding. Tilbagebetaling af kursusgebyret kan ske indtil 14 dage før holdets planlagte start, dog med fradrag af administrationsgebyr på kr. 50,-. 

Herefter er tilmeldingen bindende, og gebyret kan ikke refunderes. Tilmelder du dig til et hold, der allerede er i gangsat, er tilmeldingen stadigvæk bindende.

Kan holdet mod forventning ikke etableres, returneres hele kursusgebyret. 

 

Fortrydelsesret
Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Særligt for foredrag, koncerter, kulturelle arrangementer, ture og rejser

Tilmeldingen er bindende, og der foretages ikke tilbagebetaling, uanset hvornår afbud gives. Aflyses et foredrag eller en koncert, får du dine penge retur igen. En ændring af dato eller evt. ændring af afholdelsessted er ikke det samme som en aflysning, og giver derfor ikke ret til at få penge retur.

 

Kursusstart
Starttidspunktet er angivet ud for hvert kursus.
Mød op første undervisnings gang – hvis du ikke hører andet fra os. Du modtager besked via mail og sms, hvis et kursus aflyses.  

Vigtigt

Det er meget vigtigt at du: 

  • Tilmelder dig så hurtigt som muligt

  • Framelder dig rettidigt, hvis du alligevel ikke kan deltage

  • Betaler til tiden 

 

Tilmelding jo før, jo bedre
Du gør FOF og dig selv en tjeneste ved at tilmelde dig hurtigt. Det sikrer dig, at du kommer på det eller de kurser, du ønsker. Venter du for længe, risikerer du at kurset er overtegnet. Ligeledes undgår FOF at aflyse kurser, der kunne være oprettet, hvis et tilstrækkeligt antal deltagere havde tilmeldt sig inden kursusstart.

 

Forbehold
FOF tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Vi forbeholder os ret til ændring af undervisere, undervisningstider og undervisningssteder. En mødegang kan aflyses på grund af force majeure eller andre udefra kommende omstændigheder, som ligger uden for FOF's rammer og indflydelse.

 

Hvad koster det?

Deltagergebyret er anført ud for hvert kursus. Prisen afhænger dels af hvor mange lektioner, der undervises, men også af tilrettelæggelsesformen. Derfor koster kurser med samme timetal ikke nødvendigvis det samme. Prisen efter skråstregen er den reducerede pris for pensionister, efterlønsmodtagere, og studerende, som modtager S.U. Dog skal personerne være bosiddende i Herning Kommune for at opnå rabat. 

I Ikast kommune er prisen efter skråstregen kun gældende for pensionister - også her skal man være  bosiddende i Ikast kommune for at opnå rabat. 

 

Materialeudgifter
Alle priser opgivet i kataloget er for kurset ekskl. materialer.

Undervisningsmaterialer og råvareudgifter (til madkurser) er ikke medregnet i kursusprisen, men medbringes eller afregnes direkte med underviseren. Læs mere under det enkelte kursus her på hjemmesiden.

 

Nyhedsbrev
Tryk her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om kurser, foredrag og ture på e-mail. Du får også direkte besked, når vi åbner for tilmelding til en ny sæson. Du kan let afmelde dig direkte i nyhedsbrevet.