Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med kommende aktiviteter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får besked som en af de første om de nye hold og foredrag eller følg med på Facebook. Fra medio juni vil de nye hold for næste sæson ligge på hjemmesiden.

Job hos FOF Herning

FOF Herning søger undervisere

FOF Herning er hele tiden på udkig efter nye spændende emner til næste sæsons kurser. Skulle du have lyst til at undervise for os, er du meget velkommen til at kontakte FOF Herning enten pr. mail eller pr. telefon.

Vore kursusprogrammer bliver planlagt henholdsvis i marts/ april og oktober/ november. 

Aktuelt søger vi: 

Undervisere til fagene musik, fysioterapi og madlavning. Er det dig, vi mangler?  - så skriv en mail til info@fofherning.dk. Vi er altid åbne for nye ideer og kompetencer!

Planlægning af din undervisning og arbejdstid

Du er selv med til at sætte arbejdstider og omfang, så vidt det er muligt. Du tilrettelægger og forbereder selv din undervisning og er på den måde med til at tegne en stærk profil, der gennem et spændende undervisningsforløb udvikler både kursisterne og dig selv.

Frem for alt er du fagligt dygtig, så du kan formidle det, du kan, så deltagerne føler, at de får noget med sig hjem. Du er en god kollega og serviceminded underviser, og du følger med i, hvad der rører sig indenfor dit fag, så du ser nye muligheder for spændende hold - til glæde for dig selv og FOF’s deltagere. 

Din ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven. P.t. er lønnen 294,61 kroner + 12,5 % i feriepenge pr. lektion. En lektion er 45 minutter. 

FOF Herning dækker Herning og Ringkøbing Skjern kommune og er områdets ubetingede største aftenskole. FOF Herning afholder årligt ca. 800 kurser og 75 foredrag og koncerter.

Kontakt os på info@fofherning.dk eller tlf. 97 22 47 44 for at høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv underviser hos FOF Herning