Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Foredrag og koncerter i FOF

Foredrag, koncerter og kultur

Elsker du at få ny viden og bliver du inspireret af mennesker, der har noget på hjerte?

Søger du aktuelle foredrag og oplevelser i Herning? Så meld dig til et af vores spændende foredrag eller oplev koncerterne i vores varierede og fyldige program, hvor vi tilbyder koncerter og foredrag for enhver smag.

Hvem holder foredrag og koncert i Herning? Du kan møde kendte foredragsholdere, forfattere, skuespillere og tv-personligheder, men også masser af mindre kendte foredragsholdere, som holder foredrag om tidens aktuelle emner. På koncertsiden kan du opleve sangere fra den danske kulturarv. Kom og hør deres spændende, interessante og underholdende indlæg. Du vil gå hjem med inspiration, ny viden og godt humør.

Hvor kan jeg opleve jeres foredrag og koncerter? Vores foredrag afholdes flere steder i Herning. Nogle foredrag afholdes i vores egne lokaler. Derudover har vi en bred vifte af gode samarbejdspartnere, som f.eks. Herning Kirke, Herning Gymnasium, Huset No 7, HEART - Herning Museum og Team Teatret, der danner rammerne for de mange arrangementer.

Hvordan køber jeg billetter til jeres foredrag og koncerter? Vores billetsalg på hjemmesiden er åbent døgnet rundt, Klik på knappen KØB BILLET og betal dine billetter online med betalingskort eller mobilepay, og du får dine billetter leveret direkte på email umiddelbart efter du har betalt. 

Du er også velkommen til at komme ind på vores kontor og købe billetterne. Kontorets åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Billetterne kan ikke bestilles telefonisk.

Praktisk information: Der er fri placering ved vore foredrag og koncerter. Dørene åbnes 30 minutter før i forbindelse med foredrag og 45 minutter før ved koncerter. Der er ikke pause under vores koncerter, men der kan forekomme en lille pause under vore foredrag.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller tlf. 9722 4744.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
Foredrag og koncerter i FOF

Foredragsrække

Kulturhøjskolen og program

Kulturhøjskolen er et hyggeligt fællesskab med foredrag inden for kunst, historie, etik, personlige skæbner, sang, musik, dannelse og aktuelle samfundsspørgsmål.