Skip to content
Foredrag og koncerter i FOF

Foredrag, koncerter og kultur

Foredrag, koncerter og kultur

Elsker du at få ny viden og bliver du inspireret af mennesker, der har noget på hjerte?

Søger du aktuelle foredrag og oplevelser i Herning? Så meld dig til et af vores spændende foredrag eller oplev koncerterne i vores varierede og fyldige aftenskoleprogram, hvor vi tilbyder koncerter og foredrag for enhver smag.

Hvem holder foredrag og koncert i Herning?

Du kan møde kendte foredragsholdere, forfattere, skuespillere og tv-personligheder, men også masser af mindre kendte foredragsholdere, som holder foredrag om tidens aktuelle emner. På koncertsiden kan du opleve sangere fra den danske kulturarv. Kom og hør deres spændende, interessante og underholdende indlæg.
Du vil gå hjem med inspiration, ny viden og godt humør.

Hvor kan jeg opleve jeres foredrag og koncerter?

Vores foredrag afholdes flere steder i Herning. Nogle foredrag afholdes i vores egne lokaler. Derudover har vi en bred vifte af gode samarbejdspartnere, som f.eks. Herning Kirke, Herning Gymnasium, Huset No 7, HEART - Herning Museum og Team Teatret, der danner rammerne for de mange arrangementer.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres foredrag og koncerter?

Klik på knappen BESTIL BILLET og bestil og betal dine billetter online. Billetsalget online er åbent døgnet rundt, og du får billetter leveret direkte til din indbakke umiddelbart efter du har kørt betalingskortet igennem.

Du er også velkommen til at komme ind på vores kontor og købe billetterne. Kontorets åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Billetterne kan ikke bestilles telefonisk.

Praktisk information:

Der er fri placering ved vore foredrag og koncerter. Dørene åbnes 30 minutter før i forbindelse med foredrag og 45 minutter før ved koncerter.
Der er ikke pause under vores koncerter, men der kan forekomme en lille pause under vore foredrag.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller tlf. 9722 4744.